Grup Duit Gelap GOP Nyoba Nyapu Sora Don Bacon Ngalawan Turunkeun Harga Gas Dina Karpet

Iklan anyar hypocritically ngaklaim Bacon digawé pikeun nurunkeun harga gas 
minggu ieu, grup duit poék GOP-filial nempatkeun hiji iklan di pasar TV Omaha muji Don Bacon pikeun "karya" na pikeun nurunkeun harga énergi. Tapi kanyataanana nyaéta nalika Démokrat DPR nyandak tindakan anu penting pikeun nurunkeun harga gas, Don Bacon milih pikeun ngajaga harga gas luhur.
 
Ayeuna, grup duit gelap Republik nyobian nyasabkeun Nebraskan ngeunaan catetan Bacon ngeunaan nempatkeun kauntungan sateuacan jalma - kalebet $150,000 anu dicandak tina industri minyak sareng gas salami anjeunna di kantor.
 
Sanajan naon klaim iklan, politisi has Don Bacon milih sisi jeung korporasi jegud leuwih konstituén sarta milih ngalawan solusi nu bakal nurunkeun biaya keur hardworking Nebraskans.
 
Ceuk juru carios DCCC Johanna Warshaw:
 
"Don Bacon kedah sieun upami di luar kelompok artos gelap nuju nyasabkeun Nebraskan ngeunaan catetan na nempatkeun kauntungan sateuacan jalma. Nebraskans pantes janten wakil anu bakal berjuang pikeun aranjeunna, korporasi jegud mega anu ngagedekeun harga.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin