Kumaha carana File pikeun Kantor sareng Ngajaga Kampanye anjeun dina Patuh

Dina Désémber 21st, kami ngayakeun palatihan ku staf ti kantor Sekretaris Nagara sareng Komisi Akuntabilitas sareng Panyingkepan Nebraska. Ieu mangrupikeun bagian tina Pelatihan Bangku Biru kami pikeun ngadukung calon, staf kampanye sareng pamimpin partai akar rumput. Pelatihan ieu kanggo calon sareng kampanye anu gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana file pikeun jabatan sareng ngatur Nebraska Accountability and Disclosure Commission na. Kami kagungan Wayne Bena, Wakil Sekretaris Nagara, sareng Frank Daley, Diréktur Eksekutif, Nebraska Akuntabilitas sareng Komisi Panyingkepan, pikeun nyayogikeun palatihan éta.

Kami hoyong mastikeun yén kami nyayogikeun inpormasi sareng sababaraha tautan anu penting pikeun sadayana.

Pidéo palatihanna.

Halaman wéb Sekretaris Nagara Nebraska

Bentuk Ngeusian Calon, Waragad & Pitunjuk

Halaman web Komisi Akuntabilitas sareng Panyingkepan Nebraska

Agenda Presentasi NADC.

* aya salah sahiji typo dina matéri dina kaca 5. Éta nyarios anjeun nganggo formulir B-7 nalika éta kedah janten bentuk B-5.

Sakumaha anu parantos dicarioskeun dina latihan, NADC sok aya pikeun ngabantosan sareng pastikeun yén saha waé anu akurat ngalaporkeun. Upami anjeun gaduh patarosan naros ka aranjeunna pagawe sareng aranjeunna bakal senang ngabantosan.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin