Kansas aborsi hasilna peringatan ka Don Bacon

Tadi wengi, Kansans tétéla dina jumlah catetan pikeun ngajagi hak awéwé pikeun nyandak kaputusan perawatan kaséhatan sorangan, ngirim pesen anu jelas ka Republik anu damel pikeun ngalaksanakeun larangan aborsi: kami bakal milih anjeun.
 
Ieu mantra warta goréng pikeun Don Bacon, sakumaha GOP rencana pikeun institute a larangan aborsi nasional sarta anjeunna ditinggalkeun pikeun membela posisi anti-pilihan bahaya na.

Dijero kameunangan utama pikeun hak aborsi, Pamilih Kansas dinten Salasa nampik usaha pikeun ngaleungitkeun panyalindungan aborsi nagara, ngirim pesen anu penting ngeunaan popularitas masalah éta dina uji politik anu munggaran ti saprak Mahkamah Agung ngagulingkeun. Roe v. Wade dina Juni.

Ieu daptar sababaraha stances ekstrim Bacon:

– Hayang ngajadikeun aborsi haram sanajan dina kasus perkosa jeung incest atawa pikeun nyegah pupusna indung;

-Ngabela larangan aborsi radikal genep minggu Texas tanpa pengecualian pikeun perkosa sareng incest anu masihan hadiah ka saha waé anu ngabantosan awéwé aborsi;

-Voted pikeun defund Planned Parenthood, anu bakal ngabatesan aksés awéwé Nebraska kana perawatan kaséhatan dasar sapertos screenings kanker sareng kontrol kalahiran.

Saur Juru bicara DCCC Johanna Warshaw:

"Don Bacon henteu tiasa deui ngahindar atanapi nyimpang ku ngaku pamilih henteu ngamotivasi ku rencana Republik pikeun ngawatesan aborsi. Bacon kudu ngitung posisi ekstrim sorangan nalika Nebraskans nampik anjeunna dina bulan Nopémber. “

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin