Lotsa Lunacy sareng seueur deui - #NebDems News

Naon anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngagabungkeun histeria GOP, Fox News sareng varian énggal tina coronavirus? A heaping nulungan lunacy lengkep jeung utter.

Moal lami deui saatos Organisasi Kaséhatan Dunia ngumumkeun sabtu minggu kamari munculna varian Omicron anu nular pisan, unsur pinggiran GOP - anu dinten ayeuna lumayan ageung - nuju damel.

The host tina "Saptu minggu Fox & Friends" ngusulkeun yén peringatan ngeunaan mecenghulna varian omicron tiasa janten usaha pikeun ngaganggu sababaraha tantangan anu disanghareupan ku Présidén Biden.

Pete Buttigieg, sekretaris Perhubungan kami ... parantos nyarios yén urang moal tiasa ngalereskeun masalah ranté pasokan dugi ka pandémik réngsé, dugi ka COVID réngsé, sareng ayeuna urang ningali varian énggal ieu, ”saur Rachel Campos-Duffy, garwa tilas Rep. Sean Duffy (R-Wis.) Sareng ko-host dina acara isuk sabtu minggu. "Éta jawabanna, langkung seueur kunci, langkung seueur kunci, langkung kasieun ku kituna anjeunna henteu kedah ngalakukeun padamelan na."

Sareng Rep. Ronny Jackson (R-Texas) spoke kaluar dina warta ngeunaan varian, nyebutkeun galur bakal ngawula ka salaku pretext pikeun voting absen, nu Demokrat bakal make kumaha bae curang dina pamilu patengahan 2022.

Salaku tambahan, anjeun tiasa émut yén Jackson mangrupikeun dokter White House anu masihan urut présidén Trump evaluasi médis anu bersinar, sanaos obesitas Trump sareng kabiasaan tuang anu kasohor.

Tapi dina GOP ayeuna, kredibilitas mangrupikeun sambel-sambel anu nyata.

***

Upami anjeun sono, Ketua NDP Jane Kleeb ngagaduhan potongan pendapat tamu anu diterbitkeun dina Minggu Omaha World-Herald ngeunaan Undang-Undang Build Back Better bersejarah Présidén Biden.

"Démokrat ngirimkeun tembakan dina panangan, artos dina saku, sekop dina taneuh sareng tindakan dina masalah sapertos perawatan murangkalih sareng perubahan iklim. Kadé dicatet yén Reps Republik Don Bacon, Adrian Smith jeung anyar didakwa Jeff Fortenberry milih pikeun meungpeuk ukuran, milih guha pikeun tekanan ti jangjang paling radikal ti pihak maranéhanana.

BACA DI dieu.

***

Présidén Biden dina 15 Nopémber nandatanganan undang-undang anu nyapu $1,2 triliun ukuran infrastruktur, notching prestasi anu geus lila eluded miheulaan na di White House, Donald Trump. The panerapan, nu bakal mawa $3 milyar ka Nebraska, Tujuanana pikeun ningkatkeun jalan nagara, sasak, pipa, palabuhan sareng sambungan internét. Trump parantos sababaraha kali nyobian sareng gagal pikeun ngamankeun perjanjian infrastruktur bipartisan.

Bagikeun sababaraha grafik Infrastruktur NDP anu saé di dieu.


***

Pagawe serikat di pabrik Kellogg di Omaha sareng di sakuliah nagara tetep mogok ngalawan potongan kauntungan anu didamel ku kerja keras sareng jasa mangtaun-taun ka perusahaan, ancaman pikeun ngalih padamelan ka Mexico, sareng pengobatan karyawan énggal.

Naha anjeun badé nangtung sareng aranjeunna? Tambahkeun ngaran anjeun kana petisi ayeuna.

Ti Nebraska AFL-CIO: Punten pertimbangkeun ngabantosan baraya BCTGM Lokal 50G urang mogok di Kellogg's. Mogokna ampir dina 10 minggu. Sakumaha anjeun terang, sembako mangrupikeun salah sahiji daérah anu mimiti dipotong ku jalma nalika panghasilan ketat. Punten pertimbangkeun pikeun ngabantosan penyerang anu peryogi ku barang-barang anu didaptarkeun dina flyer Food Drive anu napel. Aya dua titik turunna:

BCTGM Lokal 50G kantor, 8984 J Street, Omaha

Serikat Steel Pagawe Lokal 286, 5724 Seward Ave., Lincoln

***

Upami anjeun hoyong kéngingkeun kompilasi harian kami tina warta luhur sareng titik omongan DNC PLUS blog mingguan kami, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan! Anjeun tiasa ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang!


***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Sési salajengna nyaéta 29 Désémber: Pelatihan Calon NDP - Patarosan Ti Calon Kami

***

Catet tanggalna - 9 Désémber - pikeun Hideung Undian Matéri jeung mitra Aula Town, kalawan tamu husus Sen Terrell McKinney! Topik bakal kalebet kaadilan kriminal, reformasi panjara sareng belanja Rencana Nyalametkeun.

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting. Kami ogé bakal masihan caucuses sareng dewan kami pikeun ngobrol ngeunaan tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa aub.

Telepon salajengna nyaéta 14 Désémber. Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko!

Aya seueur desain, kalebet sababaraha swag Jomaha / Blue Dot anu saé!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tanggal penting

4 Désémber: Getih Drives sakuliah Nebraska - BellevueNyawang

6 Désémber: Jay Pitts pikeun Lancaster County Sheriff Kampanye Kickoff

7 Désémber: Profesional ngora Fundraiser pikeun Sénator Adam Morfeld pikeun Lancaster County Jaksa

8 Désémber:  Getih Drives sakuliah Nebraska - Omaha

9 Désémber: Hideung Undian Matéri jeung Mitra Town Hall

9 Désémber: Sean Flowerday pikeun Lancaster County Komisi Libur Fundraiser

14 Désémber: Sen Matt Hansen pikeun Lancaster County Bendahara Fundraiser

18 Désémber: Darah Drives Di sakuliah Nebraska - Nehawka (Cass Co.)

19 Désémber: Blood Drives sakuliah Nebraska - Lincoln

29 Désémber: Pelatihan Calon NDP - Patarosan Ti Calon Kami

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin