NDP's Kleeb: Candak waktos kanggo diajar ngeunaan rencana ambisius Presiden Biden America The Beautiful (30 × 30)

Ku Jane Kleeb, Korsi NDP

Urang kedah mayungan lahan sareng cai urang. Élmuwan nyarioskeun yén konservasi lahan diperyogikeun pikeun ngajaga sareng ngalestarikeun kasehatan, pasokan katuangan, keanekaragaman hayati, sareng kamakmuran unggal masarakat. Konservasi darat ogé kritis pikeun nagara urang nyandak tindakan dina parobihan iklim.

Présidén Biden parantos nandatanganan paréntah éksékutip anu ngarahkeun ka Departemen Dalam Negeri pikeun nyiptakeun laporan ngeunaan rencana Amérika anu Éndah anu bakal ngamimitian ngaluarkeun rencana pikeun ngalestarikeun 30 persén cai sareng lahan urang dugi ka 2030 (30 x 30).

Departemen Dalam Negeri nembé ngaluarkeun a Laporan awal 24 halaman dina Amérika Rencana Éndah.

Dina arahan Présidén Biden, Departemen Dalam Negeri sareng Dinas Pertanian ngalibetkeun stakeholder di dewan, kalebet anu gaduh lahan pertanian, peminat luar, Bangsa Tribal daulat ogé nagara, pejabat lokal, sareng anu sanés pikeun ngaidentipikasi strategi anu ngagambarkeun prioritas sadaya komunitas nalika urang damel pikeun ngalestarikeun lahan umum sareng swasta nagara urang pikeun generasi anu bakal datang.

Anjeun tiasa baca detil rencana Biden di dieu.

Patani sareng peternak sok janten pangurus bumi anu pangsaéna. Ieu leres kanggo Bangsa Suku ogé. Sing saha anu cicing sareng ngagarap lahan terang kumaha ngurusana pikeun generasi kahareup. Program konservasi lahan tiasa dianggo saé pisan nalika anu gaduh bumi, kelompok konservasi sareng pamaréntah lokal, nagara bagian sareng féderal damel babarengan. Ieu anu dipercaya administrasi Biden sareng kumaha program bakal dilaksanakeun.

Sakumaha parantos dicarioskeun ku John Hansen ti Nebraska Farmers Union, tujuan tina rencana Biden nyaéta henteu ngontrol hak milik pribadi atanapi nyandak harta pribadi tina gulung pajak. Tujuanana pikeun ningkatkeun insentif pikeun program konservasi. Tujuanana pikeun ningkatkeun program bagi hasil konservasi sukarela. Sedengkeun pikeun susuratan konservasi, janten kaayaan demi kasus pikeun kauntungan atanapi rugi pajak harta bersih. 

Kuring ngadesek jalma pikeun ngadidik dirina sorangan sareng diajar masalahna. Aya seueur informasi salah anu dialungkeun ku lawan rencana. 

Rencana na parantos dipuji ku: 

  • John Linder, Présidén Asosiasi Tukang Jagung Nasional; 
  • Kaitlynn Glover, Diréktur Eksekutif tina National Cattlemen's Sapi Association sareng Déwan Lahan Publik 
  • Zippy Duvall, Présidén Federasi Biro Ladang Amérika.
  • Larkin Powell sareng Carl Wolfe tina Nebraska Bab tina The Wildlife Society

Aya seueur tulisan anu lengkep ngeunaan rencana anu tiasa dipendakan tina kelompok sapertos Déwan Pertahanan Sumber Daya Alam, éta Aliansi Amanah Bumi jeung National Geographic.

Aya ogé anu "Naon Anu Dicarioskeun:" Amérika Inisiatif anu Éndah " keretas.

Grup pasti beurat sareng Gedong Bodas sareng agénsi féderal sanés. Nalika program mimiti dimekarkeun nganggo kerangka anu ditetepkeun di Amérika The Beautiful, kelompok sareng pamilik bumi bakal teras konsultasi.

Amérika Anu Éndah dina Sekilas

Amérika Fakta Gancang Éndah

Acara NDP Burgers sareng Beers

Kami ngayakeun serangkaian acara Burgers & Beers di sakumna propinsi, dimana urang bakal ngabahas mitos Gubernur Ricketts sareng anu sanésna nyebar ngeunaan rencana 30 x 30.

Kami nyiptakeun jadwal ayeuna ngalangkungan Nebraska, janten daptar didieu upami urang teu acan ngagaduhan acara Burger & Beers di komunitas anjeun.

Pencét salah sahiji tautan ieu sareng daptar pikeun acara anu caket anjeun.

24 Juli - Buffalo County. 45324 Kilgore Road, Gibbon,  4 sonten

28 Juli - Lincoln County, 2519 Halligan Drive, Platte Kalér, 6 sonten

4 Agustus - Hall County, 115 E. Kidul payuneun St, Grand Island, 6 sonten

14 Agustus - Scotts Bluff County. Waktos sareng lokasi TBD. Ngadaptarkeun pikeun kéngingkeun detil na. Scottsbluff.

22 Agustus - Washington County, Longhorn Bar, 101 S 14th St., Bénténg Calhoun, 5:30 sonten

Kajadian Ricketts Tour of Lies

Hanjakalna, Ricketts sareng seueur di Partéi Republik nganggo kasieunan pikeun nyebarkeun informasi salah ngeunaan rencana éta.

Ricketts ngagaduhan séri anu disebut "Balé Kota" pikeun nyebarkeun kabohonganna ngeunaan rencana éta, tapi Dems nunjukkeun sareng nyauran anjeunna kaluar pikeun ngabohong na.

Kitu ogé Lincoln Journal Star dina éditorial: '30 × 30 rencana' Biden sanés perebutan lahan, bakal saé pikeun Nebraska.

Laksanakeun 

Unduh brosur anjeun tiasa ngadistribusikaeun nunjukkeun anu leres ngeunaan rencana 30 × 30. Bagikeun brosur ieu sareng réréncangan anjeun pikeun ngabantosan kami pikeun ngaluarkeun kecapna.

Anggo blog ieu pikeun nyerat serat ka éditor. Beda sareng proyek bahan bakar fosil, sapertos pipa Keystone XL, dimana lahan swasta dicandak ku korporasi sareng nagara Nebraska dina kaayaan Gubernur Ricketts anu gaduh domain anu kawéntar, henteu sakedik lahan bakal dicandak ku domain terkenal pikeun rencana 30 × 30 . Ieu mangrupikeun program sukarela. Hayu atuh ulangan, moal aya anu bakal kaleungitan tanah pribadi sareng rencana konservasi Biden. Usaha pikeun mayungan langkung seueur lahan mirip pisan sareng naon anu dilakukeun kelompok sapertos Ducks Unlimited sareng anu gaduh lahan, patani sareng peternak.

Lalajo video ieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan rencana Amérika anu Éndah.

Unduh sareng bagi grafik 30 × 30 urang.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin