SCC NDP ngaluarkeun résolusi ngeunaan hate sareng kekerasan ngalawan Asia-Amerika sareng Pulo Pasifik

 

Komite Pusat Propinsi Nebraska Democratic Party ngaluluskeun resolusi ieu Sabtu ngeunaan Hate sareng Kekerasan Ngalawan Asia-Amerika sareng Pulo Pasifik:

Sedengkeun, Hate sareng Kekerasan ngalawan Asia-Amerika sareng Pulo Pasifik parantos ningkat 160 percetn dina sataun katukang kusabab bigotry sareng klaim palsu kusabab COVID-19;

Sedengkeun, Demokrat Nebraska nyempad sadaya Hate sareng Kekerasan ngalawan Nebraskan Asia sareng Katurunan Pulo Pasifik;

Sedengkeun, Demokrat Nebraska ngagaduhan tugas pikeun ngutuk sadayana Hate sareng Kekerasan ngalawan Amérika Asia sareng Pulo Pasifik; jeung

Sedengkeun, Demokrat Nebraska ulang komitmen pikeun janten organisasi anu narima sareng rupa-rupa sareng niatna ngahukum sadayana Hate sareng Kekerasan ngalawan individu katurunan Asia sareng Pulo Pasifik
ku sabab kitu;

Naha éta Direngsekeun, Yén Demokrat Nebraska nangtung ngalawan sadaya Hate, Rasisme, Bigotry, Kekerasan, sareng saterasna, Demokrat Nebraska ngadorong sadaya Nebraskan kanggo ngadukung ti dulur-dulur urang Asia-Amérika sareng Pulo Pasifik.

Resolusi ieu disponsoran ku Quinton Corwin, LD 24 sareng Shirl Mora James, LD 30.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin