Kaukus Awéwé NDP nyandak aplikasi pikeun Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Awéwé

Kaukus Awéwé Nebraska Democratic Party nuju nyandak aplikasi dugi ka 1 Juli kanggo Helen Boosalis Inspirasi Awéwé Awéwé. Kaukus bakal masihan tilu beasiswa ti $500, hiji di unggal kabupaten kongrés, ka awéwé ngora Démokratik anu boh lebet kuliah dina usum gugur ieu atanapi mahasiswa ayeuna. Kaukus parantos ngenalkeun beasiswa mahasiswa non-tradisional taun ayeuna pikeun awéwé Démokratik dina sagala umur milari pendidikan di lembaga pendidikan naon waé.

Inpormasi sareng cara nerapkeun tiasa dipendakan di dieu.

Aplikasi kedah dikirim ka [email protected].

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin