Pete Plucked sareng seueur deui - #NebDems News

Nya, Gupernur Pete “Gosh, My Dad's Rich" Ricketts terus ngabuktikeun yén haténa tina kai.

Ricketts, anu lahir sareng séndok emas dina sungutna, nunjukkeun deui yén anjeunna henteu gaduh empati atanapi welas asih pikeun jalma-jalma Nebraskan anu diperyogikeun ku vetoing sapasang ukuran anu dimaksud pikeun ngabantosan aranjeunna.

LB08 tiasa nawiskeun bantosan katuangan pikeun 3.476 rumah tangga anu sanés di Nebraska, saur Omaha Sen. John McCollister, sponsor tagihanana. Bantuan tambahan bakal disayogikeun ngalangkungan dolar féderal sareng ukuran bantuan pandemi pangénggalna bakal nanggung biaya administrasi bantosan éta.

LB306 ngalakukeunana - horor pikasieuneun - ngabantosan jalma miskin Nebraskan mayar tagihan manaskeun sareng manaskeun na.

Ricketts ngaluncurkeun hiji usaha lobi agrésif ngalawan anggota parlemén 'pikeun nimpa veto na ku ngadesek aranjeunna pikeun "ngeureunkeun ékspansi liberal ieu kauntungan kesejahteraan nagara."

Anggota parlemén metik bulu na sareng ngalangkungan duanana vetoes.

Perhatoskeun yén marionette Ricketts 'Sénater Julie "Leres, Juragan" Slama milih ngalawan duanana overrides.


***

Hatur nuhun ka anggota parlemén Démokratik anu hébat pikeun usaha aranjeunna dina sési 2021!

Sens. Getih Carol; Mike McDonnell; Machaela Cavanaugh; Tony Vargas; Megan Hunt; John Cavanaugh; Wendy DeBoer; Terrell McKinney; Steve Lathrop; Justin Wayne; Lynne Walz, Matt Hansen; Anna Wishart; Patty Pansing Brooks; Eliot kertar; Adam Morfeld; sareng Jen Day.


***

Upami anjeun sono, Kursi NDP Jane Kleeb nembé ngobrol sareng radio SiriusXM ngeunaan pemberontakan 6 Januari, mitos konservatif sareng ngayakinkeun nagara Republik pikeun ngémutan deui kasatiaanana.

Dangukeun programna di dieu.

***

Pamingpin NDP beuratna dina Salasa nalika bangsa éta nyirian ulang sataun pupusna George Floyd di tangan pulisi Minneapolis.

Floyd, anu hideung, dibunuh nalika patugas pulisi bodas Derek Chauvin nyekel tuur kana beuheung na langkung ti salapan menit.

"Kami tetep George Floyd sareng kulawargana dina sholat," saur Wakil Ketua NDP, Spencer Danner. "Urang kedah émut yén aya seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun tanggung jawab dina nami George Floyd, Daunte Wright, Breonna Taylor, sareng seueur teuing anu tiwas."

MACA DEUI:

***

Upami anjeun mikirkeun nyalonkeun diri, kami ngadesek anjeun pikeun daptar latihan anu hébat ieu dina 4 Juni.

Gabung sareng kami nalika urang ngalangkungan anjeun ngalangkungan prosés léngkah-léngkah sahingga anjeun tiasa pencét jalan.

Daptar di dieu.

***

DPR parantos ngaluluskeun UU Kesetaraan, sareng ayeuna terserah ka Sénat pikeun nangtung pikeun hak sareng harkat anu sami, henteu paduli saha anu anjeun resep atanapi kumaha anjeun ngaidentipikasi. Tambahkeun nami anjeun didieu sareng tahan pikeun anu leres.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 1 Juni. Topikna: Rencana Ageung Présidén Biden, Bagéan 1.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Drew Sheneman.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

1 Juni: Wilujeng sumping di Telepon Pesta

4 Juni: "Pelatihan Calon NDP:" Ngiringan Staf Kampanye, "diayakeun ku Sen. Carol Blood sareng tamu sanés.

4-5 Juni: Rapat Komite Pusat Nagara NDP

5 Juni: Michelle Bates pikeun Kampanye Legislatif Kickoff

16 Juni: Adam Morfeld pikeun Kampus Pangacara Lancaster County Kickoff

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin