Pete's Perfidy sareng seueur deui - #NebDems News

Yah, Gubernur Pete "Gosh My Dad's Rich" Ricketts ngadamel cariosan anu dikepalan tulang minggu ieu, waktos ieu sacara pinuh ku "Reefer Madness" ngagorowokkeun ngeunaan usaha ngesahkeun ganja médis di Nebraska.

"Ieu ubar bahaya anu bakal mangaruhan barudak urang," saur Ricketts. "Upami anjeun ngesahkeun ganja, anjeun bakal maéhan murangkalih anjeun. Éta anu nunjukkeun data ti sakuliling nagara. ”

Leres, anjeunna leres-leres nyarios kitu.

Sareng Pete Wade nyandak masalah sareng Ricketts di Rolling Stone.

Ricketts ngayakeun konperénsi pers minggu ieu pikeun ngabantah tagihan anu ngan ukur bakal ngajantenkeun ganja sacara hukum upami disarankeun ku praktisi kasihatan, sumping dina bentuk minyak, pil, atanapi tincture. Salaku tambahan, undang-undang éta henteu ngajantenkeun ngaroko ganja, bahkan dina kerahasiaan bumi pasién, sacara hukum.

Ricketts nyatakeun yén gerakan legalisasi mangrupikeun "industri ageung" nyobian rok peraturan féderal di tingkat nagara.

Tapi Ricketts sigana henteu ngagaduhan masalah anu sami ngeunaan alkohol yén anjeunna ngalakukeun ganja. Ngan dua dinten ka pengker, sakumaha USA Today nunjukkeun, anjeunna ngadukung tagihan anu bakal ngajantenkeun peraturan anyar permanén anu ngamungkinkeun para nasabah mesen minuman beralkohol kalayan paréntah nyandak aranjeunna. Sareng numutkeun kana CDC, "panggunaan alkohol kaleuleuwih ageung tanggung jawab langkung ti 95.000 maotna di Amérika Serikat unggal taun." Tapi anjeun moal ngadangu Ricketts ngagorowok ngeunaan kumaha ageung take-out nyaéta maéhan barudak urang.

***

Rencana Nyalametkeun Amérika, tagihan relief COVID bersejarah Présidén Biden, bakalan:

  • Kirimkeun $1.400 pangmayaran langsung ka 85% rumah tangga Amérika
  • Nyayogikeun dana pikeun aman deui muka sakola
  • Skala program vaksinasi nasional pikeun némbak leungeun masarakat
  • Potong tempat tinggal ku ngabantosan sakitar 80,000 rumah tangga kéngingkeun perumahan permanén
  • Masihan pamayaran langsung ka kulawarga pikeun nutupan biaya tuangeun sakola anu murangkalih 30M leungit
  • Nyiptakeun Dana Peluang Usaha Leutik $10B pikeun ngungkit dana langkung seueur, ngabantosan usaha leutik ngakses ibukota résiko
  • Jantenkeun inpormasi pangageungna dina sajarah urang di pamaréntahan Suku sareng komunitas Asal
  • Kalebet $28B dina dana pikeun nyalametkeun angkutan umum Amérika sareng ngajagi pagawé transit tina PHK

***

Gorowok ka Perwakilan Deb Haaland ti New Mexico, anu nyiptakeun sajarah dina Senén nalika Sénat negeskeun anjeunna salaku sékrési interior Presiden Biden, ngajantenkeun anjeunna urang Amérika Asli munggaran anu mingpin agénsi kabinet.

Haaland di 2018 janten salah sahiji dua awéwé Amérika Asli mimiti dipilih ka DPR. Tapi jabatanna anu anyar khususna modol sajarah kusabab departemen anu ayeuna dipimpinna parantos nyéépkeun seueur sejarah na pikeun nyiksa atanapi mopohokeun masarakat Pribumi Amérika.

***

Aya sababaraha Pawai Wanita di bulan ieu ngalangkungan propinsi. Pastikeun anjeun mariksa aranjeunna kaluar:

7-21 Maret: Omaha Virtual March (Sateuacanna)

20 Maret: 
Pawai Wanita Lincoln sareng Wakil AS Nikema Williams ti GA

20 Maret
Tri-Kota Maret Awéwé

***

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu dimampuhkeun pikeun langkung seueur nembak Nebraskan, khususna jalma-jalma anu padamelan kritis sareng profesi sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Program LTE lumayan anyar, tapi urang ngalaman sababaraha kasuksésan mimiti, sapertos serat ieu ti Virginia Fahnestock diterbitkeun dina Grand Island Independent:

"ABDIn pantun Republik anu khas, Sens. Ben Sasse sareng Deb Fischer, sareng Reps. Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith, sadayana milih ngalawan paket bantuan COVID $1,9 triliun trésidén Presiden Biden, alias American Rescue Plan (ARP). "

MACA DEUI.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP.

Émut, kartu suara mimiti pikeun April Primaries bakal dikirim kaluar ti mimiti Senén!

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan parantos dédéngéan minggu ieu sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

Pencét di dieu pikeun maca Preston Love, Jr ngeunaan panerapan panerapan éta.


***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.

***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 23 Maret, Sareng calon kota Lincoln sareng Omaha.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Ann Telnaes saatos Pimpinan minoritas Sénat Mitch McConnell ngancam réspon timbal balik "hangus-bumi" upami Démokrat ngaleungitkeun saringan.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

7-21 Maret: Omaha Virtual March (Sateuacanna)

20 Maret: Pawai Wanita Lincoln sareng Wakil AS Nikema Williams ti GA

20 Maret
Tri-Kota Maret Awéwé

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha

6 April: Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

20 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 AprilPoé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April: Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin