POLL: Naha saur anjeun Gubernur Ricketts ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngurus krisis COVID-19?

Nebraskan parantos katarajang parah ku krisis COVID-19. Gubernur urang kedah ngalakukeun naon-naon anu anjeunna tiasa pikeun nembak langkung seueur dina panangan Nebraskan, khususna padamelan kritis sareng profési sapertos guru sakola umum urang.

Ayeuna, Nebraska mangrupikeun nagara bagian paling parah dina vaksinasi.

Nebraska Democratic Party ngalaksanakeun a 1-sual-poll pikeun ngukur naon anu dipikirkeun ku jalma-jalma di sakumna nagara ngeunaan kapamimpinan Gubernur Ricketts salami krisis COVID-19.

Mangga wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun sareng bagikeun ka sasama Nebraskans.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin