Kaluaran pers: Demokrat ngajaga mayoritas déwan kota Omaha 

Demokrat ngajaga mayoritas 4-3 na dina déwan kota tujuh anggotana di Omaha dina pamilihan umum kota.

"Partai nagara bagian sareng kabupatén urang, babarengan sareng calon Démokratik anu kuat, anu merjuangkeun masalah anu dirawat ku sasama Nebraskan ngeunaan padamelan anu saé-mayar, énergi anu bersih, perawatan kasehatan anu terjangkau, ekuitas ras, ngawangun deui ékonomi urang sareng ngaréspon pandemi COVID kalayan élmu. . Kami maksudna ngawangun Jurang Blue Dot sareng hasil déwan kota nalika nuju siklus pamilihan umum 2022, "saur Ketua NDP Jane Kleeb dina acara anu kuat pikeun Demokrat di déwan kota.

Di Kacamatan 1, Pete Festersen kapilih deui dina jok na.

"Kuring resep dukungan anu lega. Pamilih hoyong kapamimpinan anu kabuktosan pikeun ngabantosan urang ngalangkungan waktos anu sesah ieu sareng aranjeunna ngaréspon seueur prestasi urang. Abdi optimis ngeunaan masa depan urang sareng ngarep pisan ngayakeun déwan kota anyar. Balik damel énjing sabab urang seueur deui anu kedah dilakukeun, "saur Festersen.

Di Kacamatan 2, Démokrat Juanita Johnson meunang.

"" Nalika masarakat ngalakukeun padamelan éta, ngarepkeun kameunangan, "saur Johnson.

Di Kacamatan 3, Danny Begley ngagaduhan kalungguhan dina nawaranana pikeun korsi éta dikosongkeun ku sasama Démokrat Chris Jerram, anu henteu milarian pamilihan deui.

"Éta mangrupikeun kahormatan pikeun kéngingkeun sora sasama Omahans sareng ngagambarkeun kulawarga anu rajin," saur Begley. "Kuring bakal ngerjakeun sasak pamisah sareng mastikeun yén urang tiasa ngalaksanakeun hal-hal pikeun jalma-jalma anu butuh pamaréntahan urang damel pikeun masarakat."

Di Kacamatan 4, Vinny Palermo kapilih deui dina jok na.

"Mangrupikeun kahormatan pikeun terus ngawakilan Kacamatan 4," saur Palermo. "Kuring bakal tetep bakti ka konstituén sareng komunitas ku ngadangukeun sareng janten sora kami dina kapamimpinan. Hatur nuhun ka pamajikan kuring Aubrey, kulawarga, babaturan sareng suporter kuring. Kami ngalakukeun ieu babarengan sareng kuring pisan ngahatur nuhun! "

Saur CJ King, pupuhu Partai Démokratik County Douglas:

"Hatur nuhun ka sadaya sukarelawan anu masihan waktosna pikeun nyobaan milih calonna. Hatur nuhun ka sadayana anu nyumbangkeun sumber daya pikeun jalma anu aranjeunna percanten bakal ngalakukeun padamelan anu pangsaéna dina ngabimbing kota ieu salami opat taun ka payun. Hatur nuhun ka pamilih anu tétéla sareng milih.

"Éta sigana siga urang dina siklus pamilihan umum. Untungna, urang ngagaduhan pamilih anu terus naékkeun palang dina jumlah pamilih. Sakumaha saur Robert Kennedy, 'Démokrasi kacau, sareng sesah. Teu pernah gampang '. Akhirna, hatur nuhun ka sadaya calon. Dibutuhkeun pisan pikeun ngajalankeun kaayaan lingkungan politik anu ngabagi ayeuna, "saur King. "Partai Démokratik County Douglas salam ka sadaya calon hébat kami anu tanpa pamrih mutuskeun pikeun ngajalankeun. Paduli hasil pamilihan umum, anjeun parantos nampi rasa syukur sareng hormat ka sasama warga. "

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin