Siaran pers: Kleeb NDP: Bacon, Banjir sareng Smith teu paduli kasalametan Nebraskan, milih pikeun ngajagaan lobi bedil

anggota DPR Republik Nebraska urang gagal pikeun milih hiji larangan pakarang narajang Jumaah, némbongkeun rojongan maranéhna pikeun lobi gun leuwih kaamanan.

"Don Bacon, Mike Banjir jeung Adrian Smith terus nembongkeun kasatiaan buta maranéhna pikeun lobi gun jeung disregard kasalametan Nebraskans,"Said Kursi Kleeb. "Sabaraha jalma anu kedah maot dina némbak massal sateuacan aranjeunna nampi pesen?"

Kursi Kleeb neraskeun, "Présidén Biden sareng pamimpin Démokratik nuju ngalaksanakeun tindakan anu ditungtut ku pamilih bari Republikan terus masihan alesan pikeun ngalakukeun nanaon pikeun ngirangan jumlah némbak massal. Barudak urang pantes indit ka sakola ngarasa aman. Nini-nini urang pantes angkat ka garéja ngarasa aman. Urang sadayana pantes janten pejabat anu kapilih anu langkung paduli ka urang tibatan sumbangan NRA salajengna.

Don Bacon nyokot duit ti lobi gun lima poé sanggeus shooting massal di supermarket munding nu ditelasan 10 urang jeung genep poé sanggeus 17 jalma anu luka salila shooting massal di puseur kota Milwaukee.

LATAR BELAKANG:

Imah lulus larangan pakarang gaya narajang Jumaah ku a 217-ka-213 sora, misahkeun bungkusan on kontrol gun jeung hukum policing nu geus entwined, House Speaker Nancy Pelosi ceuk.

Démokrat panungtungan enacted larangan pakarang narajang di 1994, tapi kadaluwarsa 10 taun engké. Penembakan massal parantos ningkat saprak larangan senjata narajang kadaluwarsa. Sababaraha studi panalungtikan teu acan nyimpulkeun, per Washington Post, "hukum 1994 éta éféktif dina ngurangan maotna massal-shooting ".

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin