Rep. Don Bacon nyokong anggaran Républik anu bakal ngaluarkeun Medicaid, Jaminan Sosial sareng Medicare; nganyenyeri patani Nebraska

Panitia Studi Republik nembé dileupaskeun rencana pang anyarna pikeun nguntungkeun Kaamanan Sosial sareng kauntungan Medicare sareng ngancam sinyalna Medicaid pikeun Nebraskans - sareng éta ngagaduhan dukungan pinuh tina anggota Kongrés GOP anu rentan Don Bacon.
 
Anggaran anyar Panitia usul slashing waragad pikeun program layanan sosial kritis anu diandelkeun ku Nebraskan unggal dinten. Potongan anu dahsyat bakal nempatkeun sinyalna kaséhatan dina résiko, berpotensi ningkatkeun biaya ubar resép pikeun pendaptaran Medicaid, sareng kauntungan slash pikeun manula anu rentan.
 
Sareng éta sanés ngan ukur. Anggaran Republik ogé bakal ngeureunkeun standar bahan bakar anu tiasa diénggalan, motong asuransi pepelakan, sareng ngaleungitkeun subsidi susu - nyiksa patani Nebraska salami anu parantos taun sesah pikeun industri tatanén.
 
Janten bari Bacon ngagungkeun Bulan Susu Nasional, anjeunna ogé ngadukung pisan kabijakan anu bakal ngancurkeun patani susu.
 
"Upami Kongrés Bacon kagungan jalanna, sinyalna kaséhatan Nebraskans bakal aya résiko, manula bakal ningali manpaatna ditipis, sareng patani anu rajin bakalan tinggaleun dina lebu," saur juru bicara Komite Kampanye Démokratik Johanna Warshaw. "Sakali deui, Bacon parantos nunjukkeun yén anjeunna langkung saé sareng politikus Washington tibatan manula, patani, sareng kulawarga Nebraska anu anjeunna kawakilan."
 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin