Relampansi Republik sareng seueur deui - NebDems News

Sanaos sakitar 41 juta urang Amérika ayeuna parantos divaksinasi ngalawan COVID-19, hiji bagéan tina populasi tetep pengkuh dina oposisi na pikeun kéngingkeun vaksin.

Saha anu janten éta, anjeun naros? Republik.

Polling anyar, kaasup polling PBS NewsHour / NPR / Marist panganyarna, nunjukkeun sahenteuna 41 persén urang Republik henteu ngarencanakeun divaksinasi.

Tapi tilas Présidén Barack Obama parantos mendakan jalan ngurilingan éta, salaku urang New York Andy Borowitz kaluar:

Dina upaya ngungkulan masalah anu hanjakal tina keraguan vaksin di kalangan Republik, tilas Présidén Barack Obama muncul dina pidéo énggal anu ngadesek aranjeunna henteu nyandak vaksin coronavirus.

Dina pengumuman layanan publik, Obama ningali langsung kana kaméra sareng nyarios, "Kuring nuju nyarios dinten ayeuna ka Partai Republik di saluruh nagara. Kuring terang yén urang kantos gaduh bédana ti baheula, tapi ayeuna kuring narékahan pikeun nyungkeun bantosan khusus: henteu nyandak vaksin. Éta bakal hartosna pisan pikeun kuring sareng ngajantenkeun kuring bagja pisan. "

Numutkeun ka Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit, kumargi tempat Obama mimiti ditayangkan, dinten Senén, pamundut vaksin ti anggota GOP melonjak, kalayan Republik dikabarkan ngajajar di sakitar blok di sababaraha situs vaksinasi.

"Tétéla yén urut Présidén mangrupikeun utusan anu sampurna," Harland Dorrinson, juru bicara CDC, saurna. "Di CDC, urang sadayana nyarios, 'Nuhun, Obama.' ”

Nyarios ka wartawan, Obama nyarios yén anjeunna "resep" yén pesen anu dituju na ka Republik urang sigana aya pangaruh anu dipikahoyong. "Sigana mah kuring masih ngagaduhan," saur anjeunna.


***

Tanggal 15 Maret, Présidén Biden ngajanjikeun janjina ambisius: anjeunna bakal kéngingkeun 100 juta cék kana kantong masarakat dina 10 dinten ka payun. Nya, anjeunna parantos beres.

Rencana Nyalametkeun Amérika Présidén Biden bakal nyayogikeun Nebraska sareng:

• $1,2 milyar dina relief fiskal nagara
• $685 juta pikeun relief fiskal lokal
• Langkung ti $564 juta di bantuan pikeun sakola K-12
• Pangmayaran pangaruh ékonomi dugi ka $1,400 per jalma (di luhur $600 per jalma anu disayogikeun dina bulan Désémber) pikeun langkung ti 1,205,400 sawawa sareng 520.100 barudak. Ieu mangrupikeun 90% sadaya jalma déwasa di nagara bagian sareng 89% sadaya barudak di nagara éta.
• Bantuan tambahan dugi ka $1,600 per murangkalih ngalangkungan Kiridit Pajak Anak ka kulawarga 434,000 murangkalih, ngangkat 18,000 murangkalih kaluar tina kamiskinan
• Bantuan tambahan dugi ka ampir $1,000 ngalangkungan Kredit Pajak Penghasilan Anu Dipendakan ka 104.000 padamel anu henteu gaduh budak, kalebet seueur padamelan garis payun
• Premi asuransi kasihatan pasar anu $2,438 langkung handap per bulan pikeun pasangan umur 60 taun ngahasilkeun $75,000 per taun

***

Pupuhu NDP Jane Kleeb sareng Ketua Ponca Larry Wright pendak sareng Kadua Kadua Doug Emhoff dinten Salasa nalika na Kunjungan Omaha-daérah salaku bagian tina "Pitulung Anu Di dieu Wisata" pikeun ngaguar Rencana Nyalametkeun Amérika, paket stimulus ékonomi $1.9 triliun anu nembe ditandatanganan ku Présidén Joe Biden.

Kleeb, Wright sareng Emhoff ngabahas panguatan broadband désa, tatanén sareng énergi bersih sareng ngagedekeun kota-kota urang dina paket bantuan.

MACA DEUI.

***

Kaukasus Hideung, Latinx sareng Asli Amérika Nebraska Democratic Party bangga ngumumkeun kontribusi ka calon Omaha sareng Lincoln ti Calon Dana Warna.

Sapuluh calon anu kuat nampi total $2,600.

Dana dikembangkeun ku Pupuhu NDP Jane Kleeb di 2017. Kursi Kaukas Hideung Precious McKesson, Kursi Latinx Kaukus Dulce Sherman sareng Kursi Kaukus Asli Amérika Colette Konéng Jubah ngawas dana pikeun mastikeun pésta kami milih calon anu katingalina sapertos komunitas anu aranjeunna layu. Calon Dana Warna NDP tetep nétral di primér bari ogé ngangkat calon warna ku sumber daya sahingga urang ngawangun pésta anu beragam.

Calon Dana Warna ngabagéakeun sumbangan sapanjang taun. Sumbangan di dieu.

 

***

Upami anjeun resep ngabantosan nyerat sababaraha Hurup ka Éditor - atanapi bahkan tamu op-ed - salami sataun payun atanapi langkung, punten daptar didieu pikeun ngabantosan kami ngadukung Demokrat sareng ideu kami.

Program LTE lumayan anyar, tapi urang ngalaman sababaraha kasuksésan mimiti, sapertos serat ieu ku Dennis Crawford:

Présidén Biden mimiti kuat saprak anjeunna disumpah dina tanggal 20 Januari. Kusabab Biden parantos jabatan, administrasina parantos ningkatkeun jumlah vaksinasi sapopoéna tina 900.000 janten 2,9 juta. Salaku tambahan, ampir 60% tina 55 juta urang Amérika langkung ti 65 ayeuna parantos sahenteuna nembak COVID kahijina dilakukeun. Genep minggu ka pengker, éta ngan 8%.

MACA DEUI.

Kami tiasa ngabantosan masihan petunjuk sareng nunjukkeun cara ngalebetkeun surat anjeun!

***

Pariksa batu tulis urang Calon Démokratik anu hadé pikeun pamilihan kota 2021 di Lincoln sareng Omaha!

Tingali aranjeunna didieu.

Sareng tingali inpormasi sora sareng tanggal penting dina Pusat Undian NDP. Émut, sora mimiti pikeun 6 April Primaries parantos dimimitian!

***

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilihan umum urang di Nebraska di Déwan Legislatif.

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, Sén Sen. Julie Slama ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyayogikeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris kéngingkeun Gedong Bodas

Duanana tindakan anu anyar parantos dédéngéan sateuacan Komite Urusan Pamaréntah, Militer sareng Samaun.

Pencét di dieu pikeun ningali naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan upaya-upaya éta.

Pencét di dieu pikeun maca Preston Love, Jr ngeunaan panerapan panerapan éta.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan!

Sakitar 550 Demokrat lumpat dina balapan ngalangkungan Nebraska di 2020 sareng ngagaduhan tingkat menang 71 persén. Seueur jasa anu kami tawarkeun ka para calon éta didukung ku Donor Bulanan urang.


***

Wilujeng sumping di telepon ti Partéi parantos dilanjutkeun! Kami bungah pikeun ngaliput topik sapertos pamilihan kota, pendaptaran pamilih sareng Perpustakaan. Kami ogé bakal masihan kaukasus sareng déwan kami pikeun ngobrolkeun tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa kalibet.

Telepon salajengna nyaéta 30 Maret.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email [email protected].

 

***

Kéngingkeun swalayan Biden sareng NDP anjeun di NDP / kaos 101 toko!

Toko ayeuna ngagaduhan sababaraha Jomaha / Blue Dot swag anu pikasieuneun!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: [email protected]

###

Tanggal penting

26 Maret: Poé kamari pikeun nyungkeun kartu suara dina pamilihan umum utami kota Lincoln sareng Omaha

30 Maret: Wilujeng sumping di panggero Partéi

6 April: Pamilihan Utama Lincoln sareng Omaha 6 April

6 April: Wilujeng sumping di panggero Partéi

9 April: Latihan Kaptén Blokir

17 April:
 Pelatihan Calon: Saha Éta?

20 April: 
Wilujeng sumping di panggero Partéi

23 April
Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti ku mail kanggo pamilihan umum Kota Lincoln

30 April:
 Poé kamari kanggo nyungkeun sora sora mimiti pikeun pamilihan umum Kota Omaha

4 Mei:
 Pamilihan Umum Lincoln

4 Mei: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Méi: Pamilihan Umum Omaha

11 Méi: Wilujeng sumping di panggero Partéi

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin