Laksanakeun: Léngkah Républik Partai Republik Nyerang prosés Voting Kami

Partai Republik parantos ngaluncurkeun serangan dina prosés pamilih urang di nagara kami di Unicameral. 

Sakumaha dilaporkeun ku Omaha World-Herald, state Sen. Julie Slama parantos ngenalkeun tagihan anu ngabutuhkeun pamilih pikeun nunjukkeun KTP dina raraga nyalonkeun sora sareng upaya anu sanés pikeun ngarobih cara Nebraska nyebarkeun lima sora Electoral College na - anu ngabantosan Présidén Joe Biden sareng Wakil Présidén Kamala Harris meunang Gedong Bodas

"GOP parantos nyobian ngalirkeun panerapan anu sami pikeun mangtaun-taun, sareng kami - dipimpin ku anu kuat Démokratik anggota parlemen sareng tilas Sénat Independen Ernie Chambers - parantos sanggup nolak usaha éta, "saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Kami ngarencanakeun ngalakukeun éta deui."

Duanana tindakan éta ngagaduhan sidang umum 17 Pébruari sateuacan Pamaréntah, Komite Urusan Militer sareng Samaun.

Anjeun tiasa ningali cakupan sidang ID Pamilih di dieu.

Anjeun tiasa ningali jangkauan sidang Pamilihan Suara Pilihan di dieu.

Terus gulung ka handap pikeun ningali naon anu anjeun masih tiasa lakukeun pikeun ngabantosan ngukur éta.

Nyandak Sistem Pamilih Sora Pamilih

RUU Perundangan 76 bakal balikkeun Nebraska kana metode win-take-all tina alokasi sora Electoral College. 

Nebraska ngamungkinkeun Votes Pamilihan na dipisahkeun diantara anu kéngingkeun unggal kabupatén kongrés dina balapan présidén nyaéta kumaha kami sanggup nganteurkeun Blue Dot di wilayah Omaha pikeun ngirim Joe Biden sareng Kamala Harris ka Gedong Bodas.

Meryogikeun Pamilih ID

Resolusi législatif 3CA mangrupikeun amandemen konstitusional anu, upami diliwatan ku pamilih, bakal peryogi idéntifikasi poto pikeun milih.

Grup, kalebet ACLU jeung Civic Nebraska, parantos ngabantosan ngelehkeun ukuran ID Voter dalapan taun berturut-turut, nanging GOP tetep nyobian pikeun nahan sora masarakat. Urang kedah fokus kana ngembangna pendaptaran pamilih sareng Vote By Mail - éta dua program ningkatkeun jumlah pamilih.

Alat pikeun Aktivis 

Milarian Sénator Nagara anjeun

Tingali sareng lacak tagihan dina Legislatif

Tip LTE sareng kontak pikeun makalah di saluruh nagara

Tip sareng sababaraha conto email ka Sénator Nagara

Kengingkeun pembaruan sareng bejakeun kami yén anjeun bakal ilubiung pikeun ngabantosan ngeureunkeun tagihan goréng ieu ngeunaan hak-hak milih

Laksanakeun Pikeun Ngajagaan Hak Voting

Duanana tindakan anu dipimpin salah ditunjuk ka Pamaréntah Pamaréntah, Komite Urusan Militér sareng Samaun, anu bakal ngajadwalkeun sidang umum pikeun aranjeunna.

  • Upami anjeun henteu tiasa ngahadiran sidang, maka kami nyarankeun ngirim email ka sénator nagara anjeun ogé panitia sadayana ngeunaan naha anjeun nolak tagihanana. Anjeun ogé kedah neraskeun salinan pesen éta ka sénator nagara anjeun sorangan. Tingali kiat sareng sababaraha conto email di dieu.
  • Pertimbangkeun nyerat LTE (Surat ka Editor) kana makalah lokal anjeun naha tagihanana sanés arah anu hadé pikeun nagara kami. Anjeun tiasa maca tip sareng conto LTEs di dieu.
  • Pasang dina média sosial naon waé anu anjeun lakukeun. Langkung seueur jalma anu terang ngeunaan tagihan goréng ieu langkung saé! Anggo #NebDems #NEleg.

Anggota Panitia Pamaréntah Pamaréntah, Militér sareng Urusan Samaun

Sén. Tom Brewer, pimpinan
Kacamatan 43, Gordon
[email protected]
(402) 471-2628

Sen Carol Getih,
Kacamatan 3, Bellevue
[email protected]
(402) 471-2627

Sén Steve Halloran,
Kacamatan 33, Hastings
[email protected]
(402) 471-2712

Sén Matt Matten,
Kacamatan 26, Lincoln
[email protected]
(402) 471-2610

Sén Megan Hunt,
Kacamatan 8, Omaha
[email protected]
(402) 471-2722

Sen. John Lowe,
Kacamatan 37, Kearney
[email protected]
(402) 471-2726

Sen. John McCollister,
Kacamatan 20, Omaha
j[email protected]
(402) 471-2622

Sén Rita Sanders,
Kacamatan 45, Lincoln
[email protected]
(402) 471-2615

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin