Trio dahsyat sareng seueur deui - #NebDems News

Kemis nandaan ulang taun serangan ka Capitol bangsa urang ku pendukung tilas Présidén Trump dina usaha anu gagal pikeun ngagulingkeun pamilihan 2020.

"Dina taun katukang, tinimbang nyobian ngajaga démokrasi urang jeung nilai-nilai inti Amérika, Republicans neruskeun nyebarkeun bohong ngeunaan pemilu guna nyorong maju kahayang maranéhna pikeun ngawatesan kamampuhan urang pikeun ngajawab," ceuk Ketua NDP Jane Kleeb. "Demokrat komitmen pikeun ngabongkar bebeneran ngeunaan serangan pikasieuneun ieu sareng ngajagi urang Amérika. Inti démokrasi aya dina garis sareng pamilih bakal ngaganjar jalma anu nyandak waktos ieu sacara serius.

Ieu kudu dicatet yén trio dahsyat Reps Don Bacon, Jeff Fortenberry jeung Adrian Smith dina 14. Desember milih ngalawan H. Res. 851 pikeun milarian Mark Meadows - tilas kapala staf Trump - ngahina Kongrés pikeun nolak gawé bareng sareng pamundut inpormasi ti panitia DPR khusus anu nalungtik pemberontakan.

Pamaca anu pinter tina Lincoln Journal Star nulis surat ka redaktur ngeunaan sora.

"Anggota DPR ieu nunjukkeun yén aranjeunna ngarasa Meadows luhur hukum. Anjeunna nampik sasuai jeung pamundut ti Panitia Pilih pikeun ngajawab patarosan ngeunaan serangan di Capitol AS on January 6. sora maranéhanana ogé mendemonstrasikan yén maranéhna teu di ni'mat bebeneran, atawa aranjeunna dina ni'mat nyokot ukuran pikeun neuleuman. kabeneran ngeunaan kajadian dina poé éta."

Teu tiasa nyarios langkung saé pikeun diri urang.

***

ICYMI: Présidén Joe Biden gaduh ngaranna urut kaayaan Sen Kate Bolz salaku Diréktur Pangwangunan Padesaan USDA Nebraska. Bolz ngawakilan Distrik 29 di distrik Legislatif ti 2013 ka 2021. Anjeunna mangrupikeun calon Démokratik 2020 pikeun korsi Distrik Kongrés Pertama Nebraska. 

Biden ogé ngaranna John Berge salaku Diréktur Eksekutif Propinsi USDA Badan Layanan Ladang pikeun Nebraska.

Berge bakal nanggung jawab pikeun ngawaskeun pangiriman program ka produser pertanian di Nebraska. Komoditas, konservasi, kiridit, jeung program bantuan bencana ieu mastikeun kadaharan aman, affordable, loba pisan, jeung bergizi, serat jeung suplai suluh pikeun konsumén.

***

The Omaha World-Herald nembé naroskeun: Naha Rep Jeff Fortenberry tiasa salamet tina dakwaan kusabab disangka ngabohong ka FBI?

Urang nyebutkeun euweuh! Sora Sen Patty Pansing Brooks atanapi Jazari Kual!

Samentara éta, hakim nolak gerak Fortenberry pikeun nolak dakwaan.

***

Wilujeng sumping ka anggota parlemén Démokratik urang anu kerja keras dina sési législatif 2020: Sens Carol Blood, Mike McDonnell, Machaela Cavanaugh, Tony Vargas, Megan Hunt, John Cavanaugh, Wendy DeBoer, Terrell McKinney, Steve Lathrop, Justin Wayne, Lynne Walz , Matt Hansen, Anna Wishart, Patty Pansing Brooks, Eliot Bostar, Adam Morfeld, jeung Jen Day.

Anjeun tiasa ngiringan sési dina halaman wéb kami.


***

Anjeun pikir anjeun terang barang anjeun? Miluan NDP pikeun wengi anu pikaresepeun sareng trivia! Lima puteran patarosan trivia mimitian ti politik ayeuna, politik baheula, sajarah Nebraska sareng seueur deui. Grab tim anjeun genep, atawa lamun anjeun solo, kami bakal cocog anjeun kalawan pamaén solo séjén.

28 Jan: 6:30 pm ka 8:30 pm CT. Ngaliwatan Zoom. Daptar didieu.

***

Gabung Sen Ben Nelson 20 Jan di Klub Pencét Omaha nalika anjeunna nyarioskeun buku énggalna, "Pupusna Sénat."

Nelson brutally jujur dina ngajelaskeun kumaha urang leungit eta sarta kalawan humor, wawasan, sarta detil firsthand ngécéskeun naon anu kudu dipigawé pikeun meunangkeun deui. Sénat ayeuna, saur anjeunna, mangrupikeun bagian sareng rancor.

Tingali detailna didieu. 

***

Teras Senén, 10 Jan. nyaéta dinten kahiji anjeun tiasa nyuhunkeun kartu sora-demi-mail pikeun Pilkada 10 Méi.

Tempo kumaha di NDP Voting Center, nu dipak kalawan sagalana nu peryogi kauninga pikeun milih.

***

Upami anjeun hoyong kéngingkeun kompilasi harian kami tina warta luhur sareng titik omongan DNC PLUS blog mingguan kami, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Dina tradisi opat Pinocchios anu dipasihkeun ku pameriksa fakta Washington Post, kami hoyong terang upami anjeun mendakan fibs, bohong atanapi kabohongan ti politikus GOP Nebraska dina média atanapi iklan kampanye.

Upami anjeun terang ngeunaan bohong GOP di Nebraska, eusian formulir ieu sarta kami bakal nambahan ka daptar tumuwuh.

***

Présidén Biden dina 15 Nopémber nandatanganan undang-undang anu nyapu $1,2 triliun ukuran infrastruktur, notching prestasi anu geus lila eluded miheulaan na di White House, Donald Trump. The panerapan, nu bakal mawa $3 milyar ka Nebraska, Tujuanana pikeun ningkatkeun jalan nagara, sasak, pipa, palabuhan sareng sambungan Internét. Trump parantos sababaraha kali nyobian sareng gagal pikeun ngamankeun perjanjian infrastruktur bipartisan. Biden ogé berjuang pikeun rencana Build Back Better na!

Bagikeun sababaraha Infrastruktur NDP anu saé sareng Bangun deui grafik anu langkung saé di dieu.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan pikeun ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang di 2022 sareng salajengna!


***

Rangkaian latihan urang pikeun kampanye, dipimpin ku Sén Carol Blood, teraskeun.

Sési salajengna nyaéta 29 Januari: Pelatihan Calon NDP: Layanan NDP sareng Sadayana Patarosan Anjeun Dijawab

 

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting. Kami ogé bakal masihan caucuses sareng dewan kami pikeun ngobrol ngeunaan tujuanana sareng kumaha anjeun tiasa aub.

Telepon salajengna nyaéta 18 Jan. Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko!

Aya seueur desain, kalebet sababaraha swag Jomaha / Blue Dot anu saé!

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Drew Sheneman.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tanggal penting

10 Januari: Poé munggaran pikeun nampi pamenta voting awal pikeun primér Méi

18 Januari: Telepon Wilujeng sumping-ka-Pésta

20 Januari: Urut Sen.. Ben Nelson buku Obrolan ngeunaan "Pupusna Sénat" pa Omaha Pencét Club

28 Januari: Peuting Trivia NDP

28-30 Januari: Rapat Komite Pusat Nagara

29 Januari: Pelatihan Calon NDP: Layanan NDP sareng Sadayana Patarosan Anjeun Dijawab

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin