Ngamuat Kajadian

« Sadaya Kajadian

  • acara ieu parantos kalangkung.

Wilujeng sumping di Telepon Pesta

5 Oktober @ 18:30 - 7:30 wengi CDT

Telepon pikeun pamilih énggal, unggal-unggal urang nyanghareupan topik dina politik sareng ngajawab patarosan.
Pikeun ngiringan daptar telepon di www.nebraskademocrats.org/welcome atanapi mendakan kami di Facebook langsung.

Detil

Kaping:
5 Oktober
Waktos:
6:30 pm - 7:30 pm CDT
Acara Kategori: