Struktur Partéi

Struktur Partéi

Kakuatan nagara urang anu pangageungna nyaéta jalma urang: jalma jujur, rajin ti sagala rupa lapisan masarakat. Kami yakin dina numuwuhkeun kahirupan anu saé pikeun ALL Nebraskans, sanés ngan ukur sababaraha di luhur.

Dina Nebraska Democratic Party, urang hoyong ngalakukeun anu hadé pikeun diri sareng kulawarga – sareng ngalakukeun bagian pikeun komunitas, nagara, sareng nagara. Kami hormat harkat unggal jalma – henteu paduli saha anjeun, kumaha rupana anjeun atanapi dimana anjeun asalna.

Masing-masing urang ngagaduhan hal anu berharga pikeun nyumbang kana kaayaan urang. Nalika Nebraskans damel babarengan, urang tiasa ngalaksanakeun naon waé. Demokrat bajoang unggal dintenna pikeun mayunan nagara urang sareng ngajantenkeun pamaréntahan sareng ékonomi urang tiasa dianggo pikeun unggal Nebraskan – henteu ngan ukur kapentingan khusus anu kuat.

Dokumén konci na Tautan

Kami kerja keras ngawangun deui Partéi sareng milih Demokrat di nagara bagian hébat kami. Anjeun tiasa ngaunduh laporan ieu sareng brosur pikeun dianggo dina rapat sareng acara lokal:


Ngeunaan Nebraska Democratic Party

Kadang-kadang tiasa ngabingungkeun kumaha napigasi struktur Partéi, janten kami ngarepkeun anjeun pikeun naroskeun patarosan atanapi ngiringan Rapat Partéi County anjeun pikeun nyambung sareng Demokrat ti daérah anjeun.

Sadayana Demokrat wilujeng sumping dina rapat opat Komite Pusat Nagara urang sataun dimana urang ngalaksanakeun bisnis Partai sareng Distrik Kongrés sareng Kaukasus urang patepang.

Upami aya patarosan, punten email [email protected].

Korsi Jane Kleeb

Kapamimpinan NDP

Staf NDP

Delegasi SCC sareng alternatip

Partéi County

Ngawula ka Pésta Kapamingpinan Posisi

Anjeun tiasa ngabdi dina sababaraha posisi kapamimpinan ku milih di kabupaten, kabupaten législatif atanapi tingkat nagara. Sadayana jabatan kapamimpinan ieu ngabantosan ngawangun Partéi. Nalika kami ngagaduhan struktur Partai anu kuat kami bakal meunang pamilihan umum!

Upami anjeun hoyong damel di SCC salaku anggota Panitia atanapi Distrik législatif (LD), anjeun kedah masihan béja ka Kantor NDP ([email protected]) sareng hayu urang terang anjeun resep ngalayanan salah sahiji lowongan anu didaptarkeun. LD anjeun sami sareng Distrik Legislatif Propinsi anjeun. Anjeun tiasa mendakan LD anjeun di dieu.


Panitia Pusat Nagara Rapat

Kami ngayakeun rapat Komite Pusat Nagara opat kali sataun pikeun ngalaksanakeun usaha pésta sareng ngalatih pamimpin partai urang.

Kéngingkeun Tanggal SCC Rapat, Paket Agén sareng Menit


Platform, Resolusi, Konstitusi

Konstitusi sareng Perda

Konstitusi Nebraska Democratic Party sareng Perda ngatur struktur Partéi urang. Diajar kumaha organisasi politik modéren kami ngoperasikeun sareng ngatur pikeun ngabantosan Demokrat kana jabatan.

Pencét di dieu pikeun ningali UUD Konstitusi & Perda anu dirévisi


Platform

Platform Partai Démokratik nasional sareng nagara mangrupikeun pernyataan posisi anu nungtun pésta kana masalah-masalah konci tina parobihan iklim, kaamanan senapan, kaadilan ras, sareng padamelan.

Dina 2016, Partai Démokrat nasional ngadopsi platform anu paling progresif sareng neken ngajelaskeun ideu sareng nilai-nilai Demokrat di nagara urang.

Platform Nebraska Democratic Party, Pernyataan Yayasan, sareng File Posisi Sarat jeung Kaayaan Tetep, dina gabungan, pernyataan kapercayaan anu dicandak Partai Nagara salaku dadasar pikeun nungtun tindakanana. Aranjeunna parantos diadopsi ku seuseueurna utusan ka Konvensi Nagara, sareng tetep dina kakuatan dugi ka Konvensi Nagara salajengna.

Pencét di dieu pikeun maca Platform Nebraska Democratic Party

Pencét di dieu pikeun maca Platform Partai Démokratik Nasional  (Catetan: Ieu bakal diropéa dina Konvénsi Nasional Démokratik 2020).


Resolusi

Resolusi dibahas sareng dipilih dina rapat NDP urang anu dilaksanakeun opat kali sataun sareng di konvénsi nagara urang dua taun sakali. Resolusi mangrupikeun pernyataan ngeunaan topik sareng masalah ayeuna.

Kami nempatkeun sadaya resolusi anu henteu lulus Komite Pusat Nagara NDP sareng usul resolusi anu henteu kalebet kana Google Drive. Resolusi diatur ku "diliwatan" sareng "usul."

Pencét di dieu pikeun ningali resolusi Google Drive.


Kirimkeun Resolusi atanapi Aturan Parobihan

Kursi Aturan nyaéta Trevor Fizgerald sareng Platform sareng Kursi Resolusi nyaéta Shirl Mora James.

Punten email [email protected] upami anjeun hoyong nyungkeun résolusi pikeun NDP lulus dina rapat-rapat urang anu dilaksanakeun opat kali sataun. Resolusi kedah dikintunkeun sacara tertulis 10 dinten sateuacan rapat SCC salajengna atanapi Konvensi Pésta.

Upami anjeun parantos nyarankeun usulan Parobihan, éta dibahas dina rapat rutin sareng dipilih nalika Konvensi Pésta anu dilaksanakeun unggal dua taun. Anjeun tiasa ningali tanggal anu bakal datang dina halaman acara kami.