NDP, Pajabat Dipilih Démokratik sareng Calon ngadesek Pejabat Nebraska pikeun Pindahkeun Sadayana pikeun Sora-ku Surat Surat sora pikeun Pamilihan Utama Kusabab Coronavirus

Nebraska Democratic Party, milih Demokrat sareng calon dina Senén nyungkeun Gubernur Pete Ricketts sareng Sekretaris Nagara Bob Evnen ngalih sadayana pikeun sora-sora ku surat sora pikeun Pilkada Utama 12 Mei kusabab pandemi coronavirus.

Nagara ieu maréntahkeun kabupatén pikeun ngirim aplikasi sora-ku-mail ka sadaya pamilih anu kadaptar, tapi Ricketts negeskeun yén tempat pamungutan suara bakal kabuka dina dinten pamilihan umum.

"Ieu krisis kaséhatan masarakat. Nyawa kahirupan dipertaruhkeun, "saur Kursi NDP Jane Kleeb. "Nebraskan pantes ngagunakeun hakna pikeun milih tanpa nyéépkeun nyawa atanapi padamel jajak pendapat. Solusi komisén pikeun kaayaan biasa - urang kedah ngalaksanakeun perdana sora-ku-surat. ”

NDP ngirimkeun aplikasi sora-ku-mail ka pamilih salian ti ngaluncurkeun portal online pikeun Nebraskans pikeun nyungkeun aplikasi sora-ku-mail. Tingali formulir pamundut online di dieu. NDP ogé ngaluncurkeun petisi anu langkung ti 2.300 Nebraskan parantos ditandatanganan. Tingali petisi online di dieu.

Upami Gubernur Ricketts yakin yén teu aya dina kakuatan na pikeun nyalonkeun pamilihan umum perdana sora, NDP nunjukkeun hal-hal ieu:

1) Sadaya ongkos kirim pikeun aplikasi sora-ku-mail sareng kartu sora dibayar ku nagara Nebraska supados langkung gampang pikeun jalma - khususna anu henteu tiasa sumping ka kantor pos pikeun mésér parangko - pikeun ngiringan pamilihan umum.

2) Ngidinan pikeun curbside sareng drive-through voting tinimbang lokasi polling kabuka pikeun ngawatesan interaksi antara pamilih sareng padamel poll.

3) Panjangan jandela kanggo ngirim aplikasi sora-ku-mail ka 5 Mei tibatan 1 Mei.

Sajauh ieu, aya sakitar 337,000 kasus anu dikonfirmasi coronavirus sareng ampir 9.700 maotna di Amérika Serikat. Dokter di Grand Island nyungkeun Gubernur Ricketts ngaluarkeun pesenan Tetep Di Bumi kusabab lonjakan kasus anyar.

Tanda kutip ti calon Démokratik sareng pajabat kapilih ngeunaan panggero pikeun primér sadaya sora-ku-surat:

Kate Bolz, sénator nagara sareng calon kongrés, CD1: "Pamilihan sora ku-mail ogé tiasa sareng kedah dilakukeun dina cara anu aman sareng adil, kalayan bantosan sareng dukungan anu pas pikeun disayogikeun pikeun jalma-jalma cacat sareng jalma-jalma anu nyarios basa Inggris salaku Bahasa Kadua. Sora ku-mail tiasa sareng kedah janten cara inklusif sareng aman pikeun ngalaksanakeun pamilihan umum taun ieu dina kaayaan anu luar biasa ieu. "

Barbara "Babs" Ramsey, calon kongrés CD1: "Ieu sanés ngan saukur ngeunaan kaamanan umum di tengah pandemi global, éta ngeunaan mayungan pamilihan umum urang sareng ngamaksimalkeun partisipasi pamilih."

Ann Ashford, calon kongres, CD2: "Nagara urang sareng nagara urang Nebraska teras-terasan ngalangkungan waktos-waktos anu goréng ku babarengan. Sareng dina conto ieu, hiji-hijina cara urang babarengan pikeun ngajaga jarak sosial. Urang sadayana kedah janten pahlawan kaséhatan sareng éta hartosna kagiatan urang kedah dilakukeun jarak jauh sabisana. Voting ku mail mangrupikeun hiji-hijina solusina. Kami henteu tiasa nempatkeun résiko diri urang sorangan, padamel poll urang, atanapi urang Nebraskan anu sanés ku tempat-tempat polling terbuka. "

Kara Eastman, calon kongres, CD2: "Dinten Sabtu mah tim kuring nelepon ka langkung ti 4.000 pamilih, seueur langkung yuswa 55 taun. Rarasaan anu universal nyaéta urang kedah tetep aman sareng cicing di bumi. Kami peryogi sora-ku-mail universal. "

Gladys Harrison, calon kongrés, CD2: "Kusabab pentingna ngajaga sadayana Nebraskan salamet salami COVID-19 Pandemi, gaduh primér sadaya sora-ku-mail bakal janten jalan anu paling aman sareng paling adil pikeun ngalaksanakeun pamilihan umum."

Chris Janicek, calon Sénat AS: "Tétéla Gubernur Ricketts nolak ngajaga warga Nebraska kalayan primér sadaya sora-ku-surat. Kaséhatan, kaamanan sareng ngajaga sora urang kedah janten prioritas nomer hiji na dina waktos ayeuna. Sora kami sora kami, integritas penting. "

Dennis Macek, calon Sénat AS: "Ieu kedah janten sadayana-partisan usaha. Republikan Nebraska khususna kedah mastikeun yén sadayana ngagaduhan kartu suara ku surat. "

Dr Dan Wik, calon Sénat AS: "Kuring nganuhunkeun ka Gubernur Ricketts pikeun mastikeun yén sadaya Nebraskan ngagaduhan cara anu aman pikeun milih. Urang kedah angkat ka sakola dasar sadayana sora. "

Angie Philips, calon Sénat AS: "Gubernur Ricketts kedah ngajagaan Nebraskans ku ngalaksanakeun panginepan di bumi sareng ngalaksanakeun dasar sadaya sora-ku-mail. Nalika kuring ngartos kuciwa pikeun henteu sanggup angkat ka pamilihan umum, kasalametan Nebraskan sareng nyegah panyebaran COVID-19 kedah janten prioritas utama urang. Kuring bersyukur kami ngagaduhan pilihan ieu sareng kamampuan ieu di Nebraska sahingga urang sadayana tiasa milih kalayan aman.

Alisha Shelton, calon Sénat AS: "Dina waktos nalika Nebraskans fokus kana salamet COVID-19 sareng ngajagaan kulawargana, hal terakhir anu urang kedah hariwang nyaéta paparan COVID-19 di tempat pamungutan suara. Ngidinan kami pikeun sami nganyatakeun hak kami pikeun milih tanpa nyandak résiko kahirupan urang, utamina upami salah sahiji urang néwak virus sareng henteu tiasa ngembalikan aplikasi sora-ku-mail. ”

Andrew Stock, Calon Sénat AS: "Urang sadayana ngartos naha politikus Republik sieun partisipasi pamilih masal, tapi pamimpin urang kedah lirén maénkeun kaulinan politik nalika pandemi. Sadaya sora-ku-mail mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu aman. ”

Larry Bradley, diréktur sareng bendahara, Papio-Missouri Walungan NRD, Kacamatan 3: "Salaku warga nagara anu gaduh dua gelar dina biologi, salaki saurang dokter dina garis hareup krisis kaséhatan Coronavirus, sareng Samaun Angkatan Darat AS dina bidang médis, kuring nyungkeun pejabat ti nagara Nebraska kanggo nyungkeun sora anu lengkep. pamilihan ku-mail kanggo anu utami. ”

Keegan Korf, calon Déwan Pendidikan Umum Sekolah Umum Omaha, Kacamatan 7: "Pandemi ieu parantos ngaganggu kahirupan urang sadidinten ku cara anu teu kabayangkeun. Urang kedah ngarobih sareng ngabarukeun kumaha urang ngatur pamilihan umum taun ayeuna supados henteu ngaganggu démokrasi urang. Pamilihan sora ku surat anu aman anu aman bakal mastikeun yén sora Nebraskan kadéngé. "

Gerald "Mike" Kuhn, calon Déwan Gubernur Metro Komunitas College, Distrik 3: "Nebraska" Kahirupan Saé "mangrupikeun kaistiméwaan kanggo sadaya Nebraskan sareng beurat ngalangkungan kasihatan sareng kaamanan pikeun sadayana. Kusabab parahna pandemi COVID-19, pamilihan umum sora-sora pikeun perdana taun 2020 mangrupikeun solusi saderhana sareng logis pikeun ngajaga komunitas tetep aman. ”

Terrell McKinney, calon législatif, LD11: "Kabupatén 11 bakal katara paling parah ku pandemi ieu penting yén pamilih di kabupatén kuring dijagaan, gubernur kedah ningkatkeun paréntah pikeun pamilihan umum sora-sora ku anu utami."

Korsi gaul kadua Preston Love Jr NDP: "Kami kedah ngaleungitkeun bahaya anu nyata pisan pikeun tempat-tempat polling kabuka - anu bakal ngajantenkeun pamilih sareng padamel polling pikeun kamungkinan kakeunaan. Pamilih kedah tiasa cicing di bumi, sabab aranjeunna dipenta pikeun ngalakukeun sareng milih sabab ngagaduhan hak pikeun ngalakukeun. "

Dave Pantos, calon caleg, Déwan Perguruan Tinggi Metropolitan Komunitas, Kab 3: "Ayeuna langkung ti heula urang kedah ningkatkeun partisipasi pamilih bari ngamaksimalkeun kasalametan pamilih. Upami Metro tiasa ngadidik ti jauh, urang sadayana tiasa milih jauh. Hayu urang laksanakeun sadayana sora-ku-mail. ”

Michael Young, Déwan Perguruan Tinggi Metropolitan Komunitas, Kabupatén 2, sareng calon Komisaris Douglas County, Kacamatan 5: "Salami waktos-waktos cobaan sareng anu teu acan pernah aya ieu, urang kedah ngajaga démokrasi sareng kaamanan urang di payuneun kaputusan urang. Kabutuhan sadaya pamilihan Nebraska ngalih kana 100 persén. Inisiatif VBM mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun pamilih tetep teu kéngingkeun masalah transportasi, kaséhatan sareng kaamanan. Kuring sacara gembleng ngadukung sareng ngadesek ka Gubernur Ricketts pikeun ngalakukeun éta. ” 

###

 

 

 

 

 

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin