Siaran Pers: Nebraska Democratic Party ngadukung kaputusan pikeun ngayakeun Konvénsi Nasional Démokratik online

Komite Nasional Démokrat ngumumkeun dinten Rebo yén Konvensi Nasional partai éta, mimitina direncanakeun pikeun Milwaukee tanggal 17-20 Agustus, bakal diayakeun online kusabab aya kajadian anu nyerang coronavirus.

Maca DNC rilis énggal di dieu.

"Demokrat Nebraska milih tim anu rupa-rupa delegasi pikeun Konvensi Nasional anu ayeuna bakal ngiringan éta acara sacara ampir ngajaga kaséhatan sadayana," saur Pupuhu NDP Jane Kleeb. "Nalika rencana parantos direngsekeun, kami bakal ngumumkeun kumaha urang bakal ilubiung ti Nebraska kalebet kamungkinan pesta nonton upami standar kasihatan masarakat kéngingkeun."

NDP ngagaduhan 33 utusan pikeun ilubiung dina Konvénsi Nasional dibarengan ku tilu Anggota Komite Tetep sareng dua halaman. 

Delegasi Otomatis ka Konvensi Nasional nyaéta perwira Partai Nagara anu ayeuna kalebet Kursi Jane Kleeb, Korsi Mitra Mimiti Richard ngadaptar, Komite Nasional Patty Zieg sareng Komite Nasional Ron Kaminski.

Kursi Jane Kleeb ogé bakalan janten Ketua Delegasi.

Pimpinan Pimpinan sareng Delegasi anu Dipilih Resmi (PLEO) nyaéta nagara bagian Sens. Sara Howard, Steve Lathrop, sareng Patty Pansing-Brooks.

Kapilih pikeun konvénsi nasional salaku At-Large Delegates nyaéta Bud Pettigrew, Présidén NSEA Jennifer Benson, Matthew Cavanaugh, Tiffany Hobbs-Banks, Jo-el Chiles sareng Sharlette Schwenninger.

Duta anu kapilih di tingkat Kabupatén Kongrés kana konvénsi nasional nyaéta: 

CD1 - Komisaris Lancaster County Sean Flowerday, Gina Frank, William Forsee, Charlene Ligon, Pertahanan Umum Lancaster County Joe Nigro, Komisaris Lancaster County Christa Yoakum sareng Joe Shaw.

CD2 - Spencer Danner, Preston Love Jr, Trevor Fitzgerald, Benjamin Cass, Dee Austin, Dulce Sherman, anggota dewan Sekolah Umum Omaha Kimara Snipe, Gladys Harrison sareng Lacey Merica.

CD3 - James R. "Doc" Moore, Paul Theobald, Cynthia LaMere sareng Judith A. Vohland.

Kapilih salaku Delegasi alternatip kana konvénsi nasional nyaéta Janet Chung (CD1) sareng Clarence "CJ" King (CD2).

Kapilih salaku Anggota Komite Tetep dina Konvénsi Nasional nyaéta:

Panitia Aturan: Sénator Adam Morfeld

Panitia Platform: Shirl Mora James

Panitia Kapercayaan: Présidén Nebraska AFL-CIO Sue Martin

Ditunjuk salaku Kaca dina Konvénsi Nasional: Ron Rivera sareng Fatima Flore-Lagunas.

###

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin