Kaluaran Pers: NDP's Kleeb ngabeledug Sen. Fischer kusabab sora nolak usik kana pemberontakan 6 Januari Capitol

Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb dinten Jumaah mutuskeun sora pengecut Sen. Deb Fischer pikeun nolak ngabentuk komisi pikeun nalungtik pemberontakan 6 Januari di Capitol anu ningali lima urang maot sareng 140 urang pulisi cilaka.

"Deb Fischer ngabuktikeun sakali deui yén anjeunna henteu sanés mangrupikeun panyawat pikeun Partéi Republik," saur Kleeb. "Urang Amérika pantes terang naon anu kajantenan, tapi Deb Fischer ngalakukeun sakumaha anu dicarioskeun ku panguasa GOP-na - nyaéta pikeun mésér Trump's Big Lie yén pamilihan umum 2020 dipaling ti anjeunna.

"Kuring hatur Sen. Ben Sasse pikeun nangtung sareng milih ukuran éta," sa Kleeb.

Sénator milih 54-35 dina RUU anu diliwatan House, ragrag pondok tina 10 sora GOP anu diperyogikeun pikeun ngalangkungan halangan awal.

Sénat Republikan diperkirakeun sacara umum nolak panerapan hukum saatos dinten-dinten umum sareng swasta ngingetkeun yén aranjeunna yakin komisi bakal ngaruksak aranjeunna nuju pamilihan tengah pertengahan 2022, tetep tilas Présidén Trump sareng serangan, dimana gerombolan pendukungna ngalanggar gedong, di payun.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin