Kaluaran Pers: NDP's Kleeb nyauran Bacon pikeun ngabalikkeun usik pemberontakan Capitol.

Nebraska Democratic Party Jane Kleeb ngabeledug Rep. Don Bacon dinten Rebo pikeun sora pengecut na ngalawan ngabentuk a komisi DPR non-partisan pikeun usik pemberontakan 6 Januari di Capitol bangsa, anu ningali lima urang maot sareng serangan telenges ka aparat kapulisian ku pamilih Trump.

"Ngan sababaraha minggu ka pengker, Rep. Bacon ngadukung transparansi sareng mendakan kaleresan dibalik pemberontakan telenges ku pamilih Trump, tapi tétéla anjeunna ngagaduhan paréntah pawai sareng dibalikkeun," saur Kleeb. "Daripada ngadukung politikus anu milih sora na pikeun nyenangkeun basis GOP radikal, Nebraksans bakal ngalipet distrik janten beureum janten biru nunjukkeun urang paduli perwira pulisi urang sareng dasar-dasar démokrasi urang."

NDP nyiptakeun halaman wéb anu anyar pikeun ngajaga Bacon akuntabel.   Tingali di dieu.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin