Sénator Nagara naros ka Gubernur Ricketts pikeun ngahanca COVID-19 Statewide Dashboard

Nebraska State Sens. Machaela Cavanaugh, Jen Day, Megan Hunt, John McCollister, Terrell McKinney, Carol Blood, Matt Hansen, John Cavanaugh,
Patty Pansing Brooks, Tony Vargas sareng Adam Morfeld ngirim serat dinten ayeuna ka Gubernur Pete Ricketts nyungkeun anjeunna ngaktipkeun deui dasbor sadidinten COVID-19.

Paménta éta sumping nalika sakola nuju muka pikeun usum gugur taun sareng bisnis nyandak kaputusan operasional.

"Saprak Nagara mareuman Dasbor COVID-19 tanggal 30 Juni 2021,
Nebraska parantos ningali naékna inféksi sareng rawat inap. Kami hormat naroskeun yén Departemen Kaséhatan sareng Layanan Asasi Manusa ngalebetkeun dasbor COVID-19 sakaligus sareng sadayana 93 kabupatén di Nebraska diperyogikeun ngalaporkeun data ka nagara. "

Sénator saterasna netelakeun naha ngahanca dasbor sadidinten penting pisan dina waktos ayeuna.

"Laporan mingguan ayeuna kirang inpormasi lengkep, kalebet tingkat inféksi kabupatén, maotna patali COVID-19, ranjang rumah sakit sadidinten, alat pernapasan sareng ranjang padamel sacara umum.

Dashboard masihan kami perwakilan data sacara real-time anu urang butuhkeun pikeun nyandak kaputusan ngeunaan pandemi sareng tanpa éta kami henteu ngagaduhan inpormasi anu peryogi dipilampah. "

###

SALINAN HURUF ASAL

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin