Aksi NDP pikeun Roe v Wade

 

 

Salaku respon kana Mahkamah Agung AS ngagulingkeun Roe v Wade, kami ngajak anjeun gabung kami dina acara di handap ieu:

Meungpeuk Larangan dina Kajadian Kotak Suara
24 Juni di Lincoln sareng 27 Juni di Omaha sareng Kearney
5:30-7 pm CT

Lincoln

Omaha

Kearney

Planned Parenthood ngarencanakeun unjuk rasa dina awal Juli. Kami bakal masangkeun inpormasi éta nalika sayogi.

Di sakuliah nagara, NDP, partai kabupaten sareng calon bakal ngayakeun acara drive-through supados anjeun tiasa ngadaptar pikeun milih, kéngingkeun aplikasi sora-demi-mail, sareng nyandak sababaraha tanda buruan.

Kami naroskeun anjeun nyandak popok sareng produk feminin anu teras kami bakal disumbangkeun ka lembaga nonprofit lokal pikeun nunjukkeun yén Demokrat paduli awéwé sareng orok.

Ieu rencana aksi urang pikeun nangtung nepi ka Republicans jurus radikal pikeun larangan aksés ka abortions légal.

Simkuring miharep anjeun bakal gabung kami di Meungpeuk Larangan dina Kotak Suara acara pikeun némbongkeun miara Demokrat, Demokrat kalibet jeung Demokrat sora!

Sareng bagikeun grafik hébat ieu dina média sosial:

SET 1

SET 2

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin