Anjeun tiasa ngabantosan ngayunkeun Sénat AS kana Dems!

Kasaimbangan Sénat AS gumantung kana dua pamilihan umum runoff Georgia di 5 Januari.

Dua petugas GOP, Sens. David Perdue sareng Kelly Loeffler, nyanghareupan pelarian ngalawan Demokrat: Jon Ossoff nyanghareup ka Perdue sareng Pendeta Raphael Warnock nyanghareup ka Loeffler.

Upami Ossoff sareng Warnock éléh, Sénat bakal dibagi rata, 50-50, sareng Wakil Présidén Kamala Harris nyepeng sora dasi.

Anjeun tiasa ngalakukeun bagian anjeun pikeun ngabantosan!

Pencét di dieu kanggo nelepon Ossoff.

Pencét di dieu kanggo nelepon Warnock.

Upami anjeun nyumbang dina tautan ieu, sumbangan anjeun bakal dibagi antara Ossoff, Warnock di NDP.

Tautan anu sanés anjeun tiasa ngabantosan:

Sierra Club nyerat serat

Kampanye Hak Asasi Manusa mangrupikeun perbankan telepon pikeun Ossoff.

Kampanye Hak Asasi Manusa mangrupikeun perbankan telepon pikeun Warnock.

Acara Georgia di sadaya organisasi.

Kartu Pos ka Pamilih kampanye.

Kartu pos ka kampanye kartu pos Swing States.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin