Kaluaran pers: Bacon (Q-NE2, Fortenberry (Q-NE1), sareng Smith (Q-NE3) gagal mingpin, Republicans Embrace QAnon

DPR milih dinten Kemis pikeun ngaleungitkeun Perwakilan Géorgia Marjorie Taylor Greene tina tugas panitia na kusabab dukungan tiori konspirasi radikal sareng kekerasan ngalawan politikus Démokratik. 

Pupuhu NDP Jane Kleeb ngutuk Wakil Don Bacon, Jeff Fortenberry sareng Adrian Smith kusabab milih ngalawan resolusi éta.

"Bacon, Fortenberry sareng Smith sadayana parantos jelas yén aranjeunna nganut pangkalan QAnon partéyna," sa Kleeb. "Partai Republik di Washington nuju dipimpin ku Proud Boys sareng Q crowd, anu bahaya pikeun démokrasi urang. Nebraskans ditingalkeun ku wawakil anu langkung resep nyugemakeun dasar radikalna tibatan ngarep-ngarep kulawarga urang salami pandemi COVID anu lumangsung. ”

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin