Kaluaran pers: NDP's Kleeb muji Demokrat Sénat kusabab ngalirkeun paket bantuan COVID Présidén Biden, ngabeledug Sasse sareng Fischer pikeun milih ngalawan éta

Kursi Nebraska Democratic Party Jane Kleeb muji Demokrat Sénat pikeun ngalirkeun paket bantuan Coronavirus $1.9 triliun Présidén Biden Saptu.

Sora pamungkas nyaéta 50-49 sapanjang garis partai, sareng unggal Republik - kalebet Nebraska Ben Sasse sareng Deb Fischer - milih "henteu."

"Sénator Sasse sareng Fischer ngalieuk ka kulawarga Nebraska, pamaréntah lokal sareng ahli médis anu peryogi dana dina tagihan Rencana Penyelamatan Amérika," sa Kleeb. "Dana dina tagihanana bakal nyayogikeun langkung seueur tembakan, aksés ka perawatan kasihatan sareng sumberdaya pikeun ngajaga usaha leutik kabuka. Énggal pisan Fischer sareng Sasse henteu tiasa kaluar tina sudut partisanna pikeun ngalakukeun hal anu pas pikeun Nebraska. "

Panerapan ieu kalebet cek stimulus $1,400, kauntungan pangangguran $300-per-minggu salami usum panas, sangu murangkalih dugi ka $3,600 salami sataun, $350 milyar kanggo bantuan nagara, $34 milyar pikeun ngagedékeun subsidi Kamanusaan sarta Studi Terjangkau sareng $14 milyar pikeun distribusi vaksin.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin