2022 Pusat Undian NDP

Pamilihan 2022: primér 10 Méi; Umum 8 Nov

Tingali calon 2022 urang dieu.

NYIEUN RENCANA pikeun milih dina 3 léngkah gampang

Léngkah #1: Ngadaptarkeun pikeun milih. 

Léngkah #2: Putuskeun jalan mana anu anjeun bakal pilih. Anjeun gaduh 3 pilihan, pilih anu pangsaéna pikeun ngajaga anjeun sareng anu séhat salami coronavirus.

Pilihan #1: Nyuhunkeun mail-in-ballot ti anjeun kantor pamilihan county atawa fill out this form and we’ll help you get one.

Pilihan #2: Sora mimiti, sacara langsung, di kantor pamilihan county. Urang bakal masangkeun didieu nalika prosés éta dimimitian.

Pilihan #3: Sora di lokal Anjeun lokasi polling.

Léngkah #3: Sumebar kecap. Henteu cekap pikeun urang milih. Urang peryogi bantosan babaturan sareng kulawarga urang ngadamel rencana pikeun milih. Bagikeun tautan ieu ka Pusat Sora kami sareng bagi-bagi #BallotSelfies éta pikeun nunjukkeun kareueus #NebDems anjeun!

Tanggal penting

  • Pamilihan primér 
    • 10 Januari - Dinten kahiji nampi pamenta sora mimiti
    • 4 April - Kabupatén kedah ngagaduhan sora sora mimiti pikeun dikirim ku surat
    • 11 April - Dinten mimiti mimiti milih sacara langsung
    • 22 April - Tenggat waktos pikeun registrasi pamilih anu di-mail
    • 22 April - Bates waktos pendaptaran Agénsi / DMV
    • 22 April sateuacan tengah wengi - Tenggat waktos pendaptaran pamilih
    • 2 Méi tabuh 6 sonten - Poé kamari kanggo pendaptaran pamilih sacara langsung
    • 2 Méi tabuh 6 sonten - Poé kamari nampi panerapan sora sora mimiti bakal dikirim ka alamat anu khusus
    • 9 Méi - Poé pamungkas pikeun sora mimiti ti jalma
  • Pamilihan umum
    • 11 Juli - Dinten kahiji nampi pamenta sora mimiti
    • 3 Oktober - Kabupatén kudu boga ballots voting mimiti siap pikeun pangiriman ku mail
    • 11 Oktober - Dinten mimiti mimiti milih sacara langsung
    • 21 Oktober - Tenggat waktos pikeun registrasi pamilih anu di-mail
    • 21. Oktober - deadline pendaptaran Agénsi / DMV
    • 21 Oktober sateuacan tengah wengi - Tenggat waktos pendaptaran pamilih
    • 28 Oktober tabuh 6 sonten - Poé kamari pikeun pendaptaran pamilih sacara langsung
    • 28 Oktober tabuh 6 sonten - Poé kamari nampi panerapan sora sora mimiti bakal dikirim ka alamat anu khusus
    • 7 Nopémber - Poé pamungkas pikeun sora mimiti ti jalma

MASALAH PEMILIHAN

Upami anjeun ngalaman masalah sareng sora mimiti atanapi di tempat pamilihan umum anjeun dina dinten pamilihan umum, anjeun tiasa nelepon nomer hotline Bantuan Pamilih Nasional — 833-336-8683 — atanapi email ka NDP di info@nebraskademocrats.org

LETEK DINA APLIKASI VOTE-BY-MAIL JEUNG BALLOTS LENGKAP

Sadayana 93 kabupatén ngagaduhan kotak-kotak di luar gedong pengadilan atanapi kantor komisi pamilihannana. Milarian kantor pamilihan kabupaten anjeun.

Lancaster County ngagaduhan kotak serelek di kantor utama na (601 N 46th Street di Lincoln) sareng aya kotak-kotak at unggal perpustakaan umum.

Douglas County ngagaduhan seueur kotak-kotak supados janten gampang sareng merenah. Milarian Douglas drop-box di dieu.

Sarpy County ngagaduhan seueur kotak-kotak supados janten gampang sareng merenah. Milarian kotak-kotak Sarpy di dieu.

Eleven Nebraska counties conduct all-mail elections: Boone, Cedar, Cherry, Clay, Dawes, Dixon, Garden, Knox, Merrick, Morrill and Stanton. If you live in one of those counties or in a rural precinct in Wayne County and are registered to vote, a ballot will be automatically sent to you.

PAUTAN MUNGGILAN Gancang

Lacak sora sora anjeun.

Kéngingkeun Pitunjuk Pamilih anjeun – daptar Démokrat anu anjeun bakal ningali dina sora anjeun. Urang bakal pasang inpormasi upami sayogi.

Ménta aplikasi Sora-Ku-Surat pikeun dikirim ka anjeun.

Pariksa pikeun ningali naha anjeun didaptarkeun pikeun milih dina alamat anu leres.

Milarian tempat polling anjeun  (dimana anjeun angkat dina Poé Pamilihan – 3 Nov. – kanggo sora, kami ngadorong anjeun pikeun milih ti bumi).

Milarian kantor Pemilihan County anjeun kanggo milih mimiti di jalma atanapi ngaleupaskeun sora anjeun.

Versi Spanyol ngeunaan Formulir Pamilihan.

Sampel undian sareng FAQ anu sanés.

TARIKH PEMILIHAN-MA-MAIL

You need to apply to vote by mail. Voting by mail is safe, easy, secure and allows you to avoid lines and bad weather.

  • Jan. 10 – First day to request a Vote-by-Mail ballot for the May 10 primary election.
  • July 11 – First day to accept early voting requests for the Nov. 8 general election.

DALAM SADAYANA SOKONGKEUN TARIKH

  • April 11 – First day of in-person early voting for the May 10 primary election.
  • May 9 – Last day of in-person early voting for the May 10 primary election.
  • Oct. 11 – First day of in-person early voting for the Nov. 8 general election.
  • Nov. 7 – Last day of in-person early voting for the Nov. 8 general election.

Unggal kabupatén ngajalankeun pamilihan umum di tingkat lokal.

Kantor Clerk / Komisi Pemilihan.

Hirup di luar negeri

Demokrat di luar negeri ngabantosan Nebraskan hirup di luar negeri. Kéngingkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajawab di luar negeri didieu.

NEBRASKANS HIRUP JEUNG KURANG

Ti kantor NE SOS: "Pamilih anu gaduh cacad tiasa nganggo alat panyiri sora anu tiasa diidinan pikeun milih mimiti ku ngajadwalkeun janji sareng Kantor Pamilihan County.”Sadaya kantor pamilihan umum kabupaten ditutup pikeun umum, janten anjeun kedah nyauran payun pikeun ngajadwalkeun janji.

Sateuacanna nambihan NEBRASKANS

Hukum Nebraska mastikeun yén jalma anu parantos ngalayanan waktos tiasa gaduh hakna pikeun milih deui dibalikkeun saatos waktos dua taun saatos parantosan hasil hukumanana, kalebet masa uji coba.

Anjeun tiasa maca sadaya kasang tukang ngeunaan hak milih pikeun jalma-jalma anu baheula dipenjara di dieu.

VOLUNTEER

Pagawe Poll

Upami anjeun hoyong janten padamel pamilihan umum kanggo pamilihan umum, ngahubungi kantor pamilihan kabupaten anjeun.

Aranjeunna teras bakal ngirimkeun inpormasi ngeunaan latihan sareng kumaha ngadaptar pikeun posisi mayar ieu di kabupaten anjeun.

Syarat waktos mangrupikeun kelas latihan, anu waktosna beda-beda dumasar kana kabupatén, biasana 1-2 jam teras damel dinten pamilihan 7 énjing ka 9 wengi CT.

Kami hoyong ati-ati yén ngan ukur jalma anu henteu ngagaduhan masalah kaséhatan anu kedah mertimbangkeun pilihan ieu sabab anjeun bakal kontak sareng sagala rupa jalma sadidinten.

Kami pisan ngadorong sukarelawan pikeun daptar janten Poll Watcher anu bakal masihan anjeun langkung kamampuan pikeun jarak sosial.

Pangawas Poll

NDP nanyakeun seueur panyokong urang anu tiasa ngadaptarkeun janten Poll Watcher. Civic Nebraska, grup non-partisan, milari individu pikeun janten sukarela salaku panitén pamilihan non-partisan. Pengamat bertindak dina peran pasip, ngawaskeun pamilihan umum sareng tempat pamungutan suara, ngalaporkeun deui ka Civic Nebraska pengamatanana, khususna dina kasus prihatin.

Salaku bagian tina paniténanna, panitén pamilihan umum ngempelkeun data ngeunaan kumaha pamilihan umum dilaksanakeun ti hiji kabupatén ka propinsi anu salajengna sareng nyatet aya kalainan atanapi perlakuan anu béda pikeun pamilih dumasar kana géografi.

Sukarelawan ogé bakal mariksa naha tempat pamungutan suara patuh ADA. Inpormasi ieu dibagi sareng pejabat pamilihan umum kabupatén lokal sareng pejabat pamilihan umum pikeun ngaidentifikasi daérah anu suksés sareng paningkatan sareng ngudag inisiatif législatif ka hareup pikeun ningkatkeun pangalaman pamilih.

Upami anjeun resep janten pangawas jajak pendapat, eusian formulir ieu ti Civic Nebraska sareng aranjeunna bakal ngalatih anjeun teras nempatkeun anjeun di lokasi polling.