2022 Pusat Undian NDP

Pamilihan 2022: Umum 8 Nov

Tingali calon 2022 urang dieu.

NYIEUN RENCANA pikeun milih dina 3 léngkah gampang

Léngkah #1: Ngadaptarkeun pikeun milih. 

Léngkah #2: Putuskeun jalan mana anu anjeun bakal pilih. Anjeun gaduh 3 pilihan, pilih anu pangsaéna pikeun ngajaga anjeun sareng anu séhat salami coronavirus.

Pilihan #1: Eusian formulir ieu sareng kami bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun aplikasi pikeun Vote-by-Mail supados anjeun aman tiasa milih ti bumi.

Pilihan #2: Sora mimiti, sacara langsung, di kantor pamilihan county.

Pilihan #3: Sora di lokal Anjeun lokasi polling.

Léngkah #3: Sumebar kecap. Henteu cekap pikeun urang milih. Urang peryogi bantosan babaturan sareng kulawarga urang ngadamel rencana pikeun milih. Bagikeun tautan ieu ka Pusat Sora kami sareng bagi-bagi #BallotSelfies éta pikeun nunjukkeun kareueus #NebDems anjeun!

PENTING TANGGAL

Pamilihan Umum

  • 11 Juli - Dinten kahiji nampi pamenta sora mimiti
  • 3 Oktober - Kabupaten mimiti ngirimkeun surat suara awal ka pamilih
  • 11 Oktober - Poé mimiti voting mimiti di-jalma di kantor pamilihan county anjeun
  • 21 Oktober - Tenggat waktos pikeun registrasi pamilih anu di-mail
  • 21. Oktober - deadline pendaptaran Agénsi / DMV
  • 21 Oktober sateuacan tengah wengi - Tenggat waktos pendaptaran pamilih
  • 28 Oktober tabuh 6 sonten - Poé kamari pikeun pendaptaran pamilih sacara langsung
  • 28 Oktober tabuh 6 sonten - Poé kamari nampi panerapan sora sora mimiti bakal dikirim ka alamat anu khusus
  • 3 Nopémber - Poé terakhir pikeun ngirim surat suara supados mastikeun aranjeunna sumping dina waktosna
  • 7 Nopémber - Poé pamungkas pikeun sora mimiti ti jalma

MASALAH PEMILIHAN

Upami anjeun ngalaman masalah sareng sora mimiti atanapi di tempat pamilihan umum anjeun dina dinten pamilihan umum, anjeun tiasa nelepon nomer hotline Bantuan Pamilih Nasional — 833-336-8683 — atanapi email ka NDP di info@nebraskademocrats.org

LETEK DINA APLIKASI VOTE-BY-MAIL JEUNG BALLOTS LENGKAP

Sadayana 93 kabupatén ngagaduhan kotak-kotak di luar gedong pengadilan atanapi kantor komisi pamilihannana. Milarian kantor pamilihan kabupaten anjeun.

Lancaster County ngagaduhan kotak serelek di kantor utama na (601 N 46th Street di Lincoln). CATETAN: Anjeun tiasa henteu deui leupaskeun surat suara di perpustakaan umum Lincoln.

Douglas County ngagaduhan seueur kotak-kotak supados janten gampang sareng merenah. Milarian Douglas drop-box di dieu.

Sarpy County ngagaduhan seueur kotak-kotak supados janten gampang sareng merenah. Kontak kantor maranéhanana pikeun meunangkeun lokasi.

Sabelas kabupaten Nebraska ngalaksanakeun pamilihan umum: Boone, Cedar, Cherry, Clay, Dawes, Dixon, Taman, Knox, Merrick, Morrill jeung Stanton. Upami anjeun cicing di salah sahiji kabupaten éta sareng kadaptar pikeun milih, kartu keur mere sora bakal otomatis dikirim ka anjeun. Salaku tambahan, kabupaten-kabupaten di handap ieu gaduh sadaya sora-demi-mail di daérah anu dipilih: Cuming, Hamilton, Harlan, Nance, Phelps, Richardson, Thayer jeung Wayne. Kontak kantor pamilihan lokal Anjeun pikeun detil.

PAUTAN MUNGGILAN Gancang

Lacak sora sora anjeun.

Ménta aplikasi Sora-Ku-Surat pikeun dikirim ka anjeun.

Pariksa pikeun ningali naha anjeun didaptarkeun pikeun milih dina alamat anu leres.

Milarian tempat polling anjeun  (Dimana anjeun angkat dina Poé Pemilu pikeun milih, kami ajak anjeun milih ti bumi).

Milarian kantor Pemilihan County anjeun kanggo milih mimiti di jalma atanapi ngaleupaskeun sora anjeun.

Versi Spanyol ngeunaan Formulir Pamilihan.

Sampel undian sareng FAQ anu sanés.

Program Perlindungan Pamilihan Nebraska

TARIKH PEMILIHAN-MA-MAIL

Anjeun kedah ngalamar milih ku mail. Voting ku surat téh aman, gampang, aman tur ngidinan Anjeun pikeun nyingkahan garis jeung cuaca goréng.

  • 10 Januari - Poé kahiji pikeun menta kartu sora Vote-by-Mail pikeun pamilihan primér 10 Méi.
  • 11 Juli - Poé kahiji pikeun nampa pamenta voting awal pikeun pamilihan umum 8 Nopémber.

DALAM SADAYANA SOKONGKEUN TARIKH

  • 11 Oktober - Poé mimiti voting awal pikeun pamilihan umum 8 Nopémber.
  • 7 Nopémber - Poé panungtung voting awal pikeun pamilihan umum 8 Nopémber.

Unggal kabupatén ngajalankeun pamilihan umum di tingkat lokal.

Panitera/Kantor Pemilu.

Hirup di luar negeri

Demokrat di luar negeri ngabantosan Nebraskan hirup di luar negeri. Kéngingkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun milih di luar negeri di dieu.

NEBRASKANS HIRUP JEUNG KURANG

Ti kantor NE SOS: "Pamilih anu gaduh cacad tiasa nganggo alat panyiri sora anu tiasa diidinan pikeun milih mimiti ku ngajadwalkeun janji sareng Dinas Pemilihan Kab.

Sateuacanna nambihan NEBRASKANS

Hukum Nebraska mastikeun yén jalma anu parantos ngalayanan waktos tiasa gaduh hakna pikeun milih deui dibalikkeun saatos waktos dua taun saatos parantosan hasil hukumanana, kalebet masa uji coba.

Anjeun tiasa maca sadaya kasang tukang ngeunaan hak milih pikeun jalma-jalma anu baheula dipenjara di dieu.

VOLUNTEER

Pagawe Poll

Upami anjeun hoyong janten padamel pamilihan umum kanggo pamilihan umum, ngahubungi kantor pamilihan kabupaten anjeun.

Aranjeunna teras bakal ngirimkeun inpormasi ngeunaan latihan sareng kumaha ngadaptar pikeun posisi mayar ieu di kabupaten anjeun.

Syarat waktos mangrupikeun kelas latihan, anu waktosna beda-beda dumasar kana kabupatén, biasana 1-2 jam teras damel dinten pamilihan 7 énjing ka 9 wengi CT.

Kami hoyong ati-ati yén ngan ukur jalma anu henteu ngagaduhan masalah kaséhatan anu kedah mertimbangkeun pilihan ieu sabab anjeun bakal kontak sareng sagala rupa jalma sadidinten.

Kami pisan ngadorong sukarelawan pikeun daptar janten Poll Watcher anu bakal masihan anjeun langkung kamampuan pikeun jarak sosial.

Pangawas Poll

NDP nanyakeun seueur panyokong urang anu tiasa ngadaptarkeun janten Poll Watcher. Civic Nebraska, grup non-partisan, milari individu pikeun janten sukarela salaku panitén pamilihan non-partisan. Pengamat bertindak dina peran pasip, ngawaskeun pamilihan umum sareng tempat pamungutan suara, ngalaporkeun deui ka Civic Nebraska pengamatanana, khususna dina kasus prihatin.

Salaku bagian tina paniténanna, panitén pamilihan umum ngempelkeun data ngeunaan kumaha pamilihan umum dilaksanakeun ti hiji kabupatén ka propinsi anu salajengna sareng nyatet aya kalainan atanapi perlakuan anu béda pikeun pamilih dumasar kana géografi.

Sukarelawan ogé bakal mariksa naha tempat pamungutan suara patuh ADA. Inpormasi ieu dibagi sareng pejabat pamilihan umum kabupatén lokal sareng pejabat pamilihan umum pikeun ngaidentifikasi daérah anu suksés sareng paningkatan sareng ngudag inisiatif législatif ka hareup pikeun ningkatkeun pangalaman pamilih.

Upami anjeun resep janten pangawas jajak pendapat, eusian formulir ieu ti Civic Nebraska sareng aranjeunna bakal ngalatih anjeun teras nempatkeun anjeun di lokasi polling.

Catetan pikeun Pamilih Non-Partisan (Independen).

 NDP ngamungkinkeun pamilih non-partisan naroskeun kartu suara Démokratik anu lengkep naha aranjeunna milih sacara pribadi di lokasi polling atanapi dina aplikasi Vote-By-Mail na. Nalika anjeun nyuhunkeun kartu suara Démokratik anjeun ningali ALL calon Démokratik pikeun DPR AS, gubernur sareng ras partisan anu sanés. Partéy Republik teu ngidinan pamilih non-partisan nyandak hiji kartu keur mere sora Republik pinuh - hartina anjeun teu meunang kalibet dina ras kawas presiden, gubernur jeung sheriff. Sanajan kitu, hukum féderal merlukeun sadayana parpol pikeun ngidinan pamilih non-partisan kalibet dina Sénat AS jeung AS House lomba primér.