Penghargaan Tahunan Morrison-Exon

 

Unggal taun dina tuang Morrison-Exon urang, anu mangrupikeun acara penggalangan dana taunan kami, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Acara Morrison-Exon bakal diayakeun taun ayeuna dina 13 Nov ampir.

Kéngingkeun inpormasi tikét sareng tabel di dieu.

Tenggat waktos nominasi penghargaan nyaéta 15 Séptémber jam 5.pm CT.

Kirimkeun nominasi di dieu.

Tanggal 29 Juni 2018, Komite Pusat Propinsi milih pikeun nyatujuan ngarobah nami panghargaan taunan urang pikeun ngagambarkeun pamimpin Nebraska. Sateuacanna, partai nagara urang ngahargaan pamimpin Démokratik nasional kalayan penghargaan anu dingaranan aranjeunna, tapi Ketua Jane Kleeb sareng tim kapamimpinan yakin penting pisan kami ngahargaan pamimpin Nebraska dina namina penghargaan urang.

Catet yén anu nampi penghargaan anu kapungkur masih dibéréndélkeun di handap.

 Abangsal Pedaran

Award Pimpinan Partai Nagara
Nominasi henteu ditampi kanggo penghargaan ieu. Kursi Partai Nagara nunjuk jalma dina Partéi pikeun penghargaan taunan ieu.

Award Sunshine
Nominees kedah janten jalma anu berdédikasi pikeun ningkatkeun Nebraska Democratic Party sareng komunitasna salaku sekutu pikeun nilai Démokratik urang. Pangajén ieu kabuka pikeun saha waé sekutu anu damel atanapi sukwan di komunitas sareng henteu kedah ngalayanan peran pésta. Pangajén ieu dipasihkeun pikeun ngahargaan Carrie Howard, adi Sénator Sara Howard sareng putri Sénator Gwen Howard.

Anne Boyle Young Demokrat Award
Nominees pikeun penghargaan ieu kedah janten jalma ngora (ngagunakeun kriteria umur Demokrat Muda anu sahandapeun 35 taun) ngahormatan pikeun kagiatan sukarelawan anu luar biasa sareng partisipasi dina organisasi Nebraska Young Democrats sareng Partai Nagara. Komisaris Anne Boyle mangrupikeun awéwé anu mimiti ngabdi dina Komisi Pelayanan Publik sareng ngajabat tilu, genep taun istilah mimiti taun1996. Boyle mangrupikeun Pimpinan Partai Nagara kami ti 1998 dugi ka 2001. Boyle komitmen pikeun ngangkat para nonoman sareng ngabimbing sasama Demokrat.

Award Sukarelawan Bob Kerrey
Nominees pikeun penghargaan ieu kedah janten sukarelawan anu ngagentoskeun sumanget Nebraska Democratic Party. Pangajén ieu dipasihkeun ka hiji jalma anu teu rajin ngadukung Nebraska Democratic Party, partai-partai kabupatén sareng kampanye para calon di masing-masing Kacamatan 1, 2, sareng 3. Panghargaan dipasihkeun ka hiji sukarelawan per Distrik Kongrés. Bob Kerrey ngajabat nagara urang salaku Gubernur ti 1983 dugi 1987, salaku Sénator AS ti 1989 dugi ka 2001 sareng calon pikeun nominasi présidén Démokratik dina 1992. Kerrey ngalayanan bangsa urang dina Komisi 9/11 sareng dianugerahi Medali Kehormatan pikeun jasa na salami Vietnam salaku SEAL Angkatan Laut.

Pélor Pélawan Ben Nelson County
Nominees kedah janten sukarelawan Partai County anu parantos damel teu kendat ngamajukeun kagiatan sareng nilai Partai Démokratik di kabupaténna. Nominees kedah nunjukkeun dedikasi kana jasa, integritas, pangatur infrastruktur partai kabupatenna, sareng dukungan pikeun calon Démokratik lokal. Sénator Ben Nelson ngajabat nagara urang salaku Gubernur ti 1991 dugi ka 1999 sareng salaku Sénator AS ti 2001 dugi ka 2013. Nelson ngadegkeun program CHIP mastikeun murangkalih di nagara urang ngagaduhan aksés ka asuransi kasihatan. Juara pikeun lingkungan sareng hak milik, Nelson nolak pembuangan limbah nuklir tina diwangun di Sandhills.

Aula Kinérja Aula Frank LaMere
Nominees kedah tilas atanapi ayeuna kapilih Patugas Partai County, perwira Partai Nagara atanapi pejabat terpilih anu didédikasikeun kana prinsip Nebraska Democratic Party sareng anu parantos nyumbang luhur sareng saluareun panggilan tugas pikeun Nebraska Democratic Party dibarengan masalah lokal anu mangaruhan tingkat nagara sareng nasional. Ieu mangrupikeun penghargaan anu paling luhur anu dipasihkeun ku Nebraska Democratic Party. Frank LaMere mangrupikeun Orang Asli Amérika anu mimiti janten anggota DNC sareng anjeunna ngadirikeun nagara bagian boh Kaum Nasional Amérika Asli. LaMere mangrupikeun panjabat Amérika Asli pangpanjangna di DNC. Anjeunna mangrupikeun utusan ka Konvénsi Nasional Démokratik tujuh kali berturut-turut ti taun 1988 dugi ka 2012. LaMere ogé ngajabat salaku Kursi Mitra Mimiti NDP. LaMere ngahaturanan kahirupanana pikeun kaadilan sosial sareng ngabantosan nutup penjualan bir haram di Whiteclay, NE, pas di perbatasan ti Pine Ridge India Reservation.

Panarima Award 2020

Award Sukarelawan Bob Kerrey, CD1: Emma Craig

Award Sukarelawan Bob Kerrey, CD2: Awéwé Anu Ngajalankeun, Denise Blaya Powell + Leanne Prewitt

Award Sukarelawan Bob Kerrey, CD3: Korsi Kris Kinzie

Pangajén Relawan Pésta Ben Nelson County: Korsi Janet Chung

Aula Kinérja Aula Frank LaMere: Trevor Fitzgerald

Award Carrie Howard Sunshine: Yolanda Chavez Nuncio

Anne Boyle Young Demokrat Award: James Michael Bowers

Award Pimpinan Partai Nagara: Sénator Justin Wayne; Anggota Déwan Kimara Snipe; Korsi Kaukus Hideung Precious McKesson; Jasmine Harris; Alisha Shelton

Award Sénator Sénat Propinsi: Sénator Carol Getih

Panampa Pangajén Saméméhna

2019

Bob Kerrey CD1: Roger Eschliman

Bob Kerrey CD2: Lilia Franciskon

Bob Kerrey CD3: Haley Mazour

Partéi Ben Nelson County: Judy Vohland

Aula Inohong Frank LaMere: Sénator Patty Pansing Brooks

Carrie Howard Sunshine: Lisa Fricke

Anne Boyle: Kaleb Rohrer

Anne Boyle: Krystal Fox

Korsi Nagara: The Women of CD1 - Pastor Janet Banks, Adelle Burk, Sydney Rae Butler, Janet Chung, Marthaellen Florence, Mary Harding, Jessica McClure, Megan Mikolajczyk, Michele Tilley, Christa Yoakum, Laurie Martinez

2018

Bob Kerrey CD1: Shirl Mora James

Bob Kerrey CD2: Témbal Williams

Bob Kerrey CD3: Tom Genung sareng Dok Moore

John F. Kennedy: Zachary Mora James

Franklin Delano Roosevelt: Sénator Bob Kerrey

Daptar jalma anu kawéntar: Sénator Tony Vargas

Cahaya panonpoe: Brian Mikkelsen

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Lauren Williams

Morrison Exon: Delmer Adam

Korsi Nagara: Dapur Mama Ageung

2017

Bob Kerrey CD1: Mike Pittz

Bob Kerrey CD2: Rachel Huggins

Bob Kerrey CD3: Terry Wegner

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Meg Mandy

Cahaya panonpoe: Sukarelawan Patsy Koch-Johns – Inonge Kasaji, Kaylie Schnittker-Hogan, Cooper Christiancy, Brodey Weber, Michael Maly sareng Maluba Mudundulu

John F. Kennedy: Mina Sadikin

Franklin Delano Roosevelt: Frank LaMere

Daptar jalma anu kawéntar: Sénator Rick Kolowski

Morrison-Exon: John Quirk

Korsi Nagara: Janet Stewart sareng Stephanie Matejka

2016

Bob Kerrey CD1: Tom Havelka

Bob Kerrey CD2: Susan Tafini

Bob Kerrey CD3: Pucuk Pettigrew

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Paige Hutchinson

John F. Kennedy: Jose Jiménez

Franklin Delano Roosevelt: Dennis Crawford

Daptar jalma anu kawéntar: Sénator Paul Hartnett

Morrison-Exon: Charlotte Schwenninger

Cahaya panonpoe: Kathy Moore-Jensen

Korsi Nagara: Charlene Ligon

2015

Bob Kerrey CD1: Ellen Moore

Bob Kerrey CD2: Romona Lisa Fricke

Bob Kerrey CD3: Ismael Valadez

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Meg Mikolajczyk

John F. Kennedy: Marque Salju

Franklin Delano Roosevelt: Tom Tilden

Daptar jalma anu kawéntar: Dave Newell

Morrison-Exon: John Yoakum

Cahaya panonpoe: Dave Domina

Korsi Nagara: Andy Holland

2014

Bob Kerrey CD1: Marta maling

Bob Kerrey CD2: Jalur Bryon

Bob Kerrey CD3: Shaun Baker

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Jeremy Nordquist

John F. Kennedy: Lacey Merica

Franklin Delano Roosevelt: Jim "Dok" Moore

Daptar jalma anu kawéntar: Sénator Bob Kerrey

Morrison-Exon: Charlene Ligon

Cahaya panonpoe: Amanda McGill

Korsi Nagara: Propinsi Deena

2013

Bob Kerrey CD1: Jon Rehm

Bob Kerrey CD2: Susan Tafini

Bob Kerrey CD3: Terry Sigler

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Bob Holmstedt

John F. Kennedy: Rebekah Caruthers

 Franklin Delano Roosevelt: Peg O'Dea Lippert

Daptar jalma anu kawéntar:

Morrison-Exon: Jeff Leanna

Cahaya panonpoe: Joey Adler

Korsi Nagara: Ken Massa

2012

Bob Kerrey CD1: Mary Herres

Bob Kerrey CD2: Shelisa Minnifield

Bob Kerrey CD3: Propinsi Deena

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora:

John F. Kennedy:  Bri McLarty

Franklin Delano Roosevelt:  Lanny Munson

Daptar jalma anu kawéntar: Benjamin Nelson

Morrison-Exon: Pucuk Pettigrew

Cahaya panonpoe: Chuck Hassebrook

Korsi Nagara:

2011

Bob Kerrey CD1: Bennie Shobe

Bob Kerrey CD2: Joe Higgins

Bob Kerrey CD3: Judy Vohland

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Jim Rogers & Missy Wigley

John F. Kennedy: Karlee Coleman

Franklin Delano Roosevelt: Joan Killingsworth

Daptar jalma anu kawéntar: Don Eret

Morrison-Exon: Bill Forsee & Christa Yoakum

Cahaya panonpoe: Jane Raybould

Korsi Nagara: Walikota Jim Suttle

2010

Bob Kerrey CD1: Becki Gaston

Bob Kerrey CD2: Charlene Ligon

Bob Kerrey CD3: Frank Johannsen

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Danielle Conrad

John F. Kennedy: Crystal Rhoades

Franklin Delano Roosevelt: Ted Kessler

Daptar jalma anu kawéntar: James Quigley

Morrison-Exon: Tom Brown

Cahaya panonpoe: Jan Osten

Korsi Nagara: John Yoakum

2009

Bob Kerrey CD1: John Yoakum

Bob Kerrey CD2: Sandi Skorniak

Bob Kerrey CD3: Pucuk Pettigrew

Franklin Delano Roosevelt: Tandaan Fields

Daptar jalma anu kawéntar: Mike Fahey

John F. Kennedy: Jessica Rathbun

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Kyle Michaelis

Morrison-Exon: Getih Carol

Jasa Khusus pikeun Nagara: John Berge

Korsi Nagara: Chris Jerram

2008

Bob Kerrey CD1: Vic Covalt

Bob Kerrey CD2: Peg O'Dea Lippert

Bob Kerrey CD3: Carolee Koehn

Franklin Delano Roosevelt: Donna Noll

Daptar jalma anu kawéntar: Don Preister

John F. Kennedy: Heath Mello

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Vince Powers

Morrison-Exon: Marion Bahensky

2007

Bob Kerrey CD1: Rick Carter

Bob Kerrey CD2: Phyllis Ebey

Bob Kerrey CD3: Mike Zgud

Franklin Delano Roosevelt: Selma Mesner

Daptar jalma anu kawéntar: Colleen Seng

John F. Kennedy: Jeremy Nordquist

Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora: Bill Avery

Morrison-Exon: Duane Jones