Penghargaan Tahunan Morrison Exon

Unggal taun dina acara penggalangan dana taunan kami, makan malam Morrison Exon, kami ngagungkeun sukarelawan sareng pamimpin Partai anu ngawangun sareng mekarkeun Nebraska Democratic Party.

Dina 29 Juni 2018, Komite Pusat Propinsi milih pikeun nyatujuan ngarobah nami panghargaan taunan urang pikeun ngagambarkeun pamimpin Nebraska. Sateuacanna, partai nagara urang ngahargaan pamimpin Démokratik nasional kalayan penghargaan anu dingaranan aranjeunna, tapi Ketua Jane Kleeb sareng tim kapamimpinan yakin éta kritis kami ngahargaan pamimpin Nebraska kalayan nami penghargaan urang.

Acara taun ieu samentawis disetél pikeun 2 Oktober di Omaha

 Abangsal Pedaran

Award Pimpinan Partai Nagara
Nominasi henteu ditampi kanggo penghargaan ieu. Kursi Partai Nagara nunjuk jalma dina Partéi pikeun penghargaan taunan ieu.

Award Carrie Howard Sunshine
Nominees kedah janten jalma anu berdédikasi pikeun ningkatkeun Nebraska Democratic Party sareng komunitasna salaku sekutu pikeun nilai Démokratik urang. Pangajén ieu kabuka pikeun saha waé sekutu anu damel atanapi sukwan di komunitas sareng henteu kedah ngalayanan peran pésta. Pangajén ieu dipasihkeun pikeun ngahargaan Carrie Howard, adi Sénator Sara Howard sareng putri Sénator Gwen Howard.

Anne Boyle Young Demokrat Award
Nominees pikeun penghargaan ieu kedah janten jalma ngora (ngagunakeun kriteria umur Demokrat Muda anu sahandapeun 35 taun) ngahormatan pikeun kagiatan sukarelawan anu luar biasa sareng partisipasi dina organisasi Nebraska Young Democrats sareng Partai Nagara. Komisaris Anne Boyle mangrupikeun awéwé anu mimiti ngabdi dina Komisi Pelayanan Publik sareng ngajabat tilu, genep taun istilah mimiti taun1996. Boyle mangrupikeun Pimpinan Partai Nagara kami ti 1998 dugi ka 2001. Boyle komitmen pikeun ngangkat para nonoman sareng ngabimbing sasama Demokrat.

Award Sukarelawan Bob Kerrey
Nominees pikeun penghargaan ieu kedah janten sukarelawan anu ngagentoskeun sumanget Nebraska Democratic Party. Pangajén ieu dipasihkeun ka hiji jalma anu teu rajin ngadukung Nebraska Democratic Party, partai-partai kabupatén sareng kampanye para calon di masing-masing Kacamatan 1, 2, sareng 3. Panghargaan dipasihkeun ka hiji sukarelawan per Distrik Kongrés. Bob Kerrey ngajabat nagara urang salaku Gubernur ti 1983 dugi 1987, salaku Sénator AS ti 1989 dugi ka 2001 sareng calon pikeun nominasi présidén Démokratik dina 1992. Kerrey ngalayanan bangsa urang dina Komisi 9/11 sareng dianugerahi Medali Kehormatan pikeun jasa na salami Vietnam salaku SEAL Angkatan Laut.

Pélor Pélawan Ben Nelson County
Nominees kedah janten sukarelawan Partai County anu parantos damel teu kendat ngamajukeun kagiatan sareng nilai Partai Démokratik di kabupaténna. Nominees kedah nunjukkeun dedikasi kana jasa, integritas, pangatur infrastruktur partai kabupatenna, sareng dukungan pikeun calon Démokratik lokal. Sénator Ben Nelson ngajabat nagara urang salaku Gubernur ti 1991 dugi ka 1999 sareng salaku Sénator AS ti 2001 dugi ka 2013. Nelson ngadegkeun program CHIP mastikeun murangkalih di nagara urang ngagaduhan aksés ka asuransi kasihatan. Juara pikeun lingkungan sareng hak milik, Nelson nolak pembuangan limbah nuklir tina diwangun di Sandhills.

Aula Kinérja Aula Frank LaMere
Nominees kedah tilas atanapi ayeuna kapilih Patugas Partai County, perwira Partai Nagara atanapi pejabat terpilih anu didédikasikeun kana prinsip Nebraska Democratic Party sareng anu parantos nyumbang luhur sareng saluareun panggilan tugas pikeun Nebraska Democratic Party dibarengan masalah lokal anu mangaruhan tingkat nagara sareng nasional. Ieu mangrupikeun penghargaan anu paling luhur anu dipasihkeun ku Nebraska Democratic Party. Frank LaMere mangrupikeun Orang Asli Amérika anu mimiti janten anggota DNC sareng anjeunna ngadirikeun nagara bagian boh Kaum Nasional Amérika Asli. LaMere mangrupikeun panjabat Amérika Asli pangpanjangna di DNC. Anjeunna mangrupikeun utusan ka Konvénsi Nasional Démokratik tujuh kali berturut-turut ti taun 1988 dugi ka 2012. LaMere ogé ngajabat salaku Kursi Mitra Mimiti NDP. LaMere ngahaturanan kahirupanana pikeun kaadilan sosial sareng ngabantosan nutup penjualan bir haram di Whiteclay, NE, pas di perbatasan ti Pine Ridge India Reservation.

Panarima Award 2020

Award Sukarelawan Bob Kerrey Emma Craig
Award Sukarelawan Bob Kerrey Denise Blaya Powell
Award Sukarelawan Bob Kerrey Leanne Prewitt
Award Sukarelawan Bob Kerrey Korsi Kris Kinzie
Pélor Pélawan Ben Nelson County Korsi Janet Chung
Aula Kinérja Aula Frank LaMere Trevor Fitzgerald
Award Carrie Howard Sunshine Yolanda Chavez Nuncio
Anne Boyle Young Demokrat Award James Michael Bowers
Award Pimpinan Partai Nagara (nami masing-masing per panghargaan) Sénator Justin Wayne; Anggota Déwan Kimara Snipe; Korsi Kaukus Hideung Precious McKesson; Jasmine Harris; Alisha Shelton
Award Sénat Sénat Nagara Sénator Carol Getih

Panarima Award Anu Kaliwat

2019

Taun Pangajén Jawara
2019 Bob Kerrey CD1 Roger Eschliman
2019 Bob Kerrey CD2 Lilia Franciskon
2019 Bob Kerrey CD3 Haley Mazour
2019 Partéi Ben Nelson County Judy Vohland
2019 Aula Inohong Frank LaMere Sénator Patty Pansing Brooks
2019 Carrie Howard Sunshine Lisa Fricke
2019 Anne Boyle Kaleb Rohrer
2019 Anne Boyle Krystal Fox
2019 Korsi Nagara Awéwé tina CD1:

Pendeta Janet Banks
Adelle Burk
Sydney Rae Butler
Janet Chung
Marthaellen Florence
Mary Harding
Jessica McClure
Megan Mikolajczyk
Michele Tilley
Christa Yoakum
Laurie Martinez

2018

Taun Pangajén Jawara
2018 Bob Kerrey CD1 Shirl Mora James
2018 Bob Kerrey CD2 Témbal Williams
2018 Bob Kerrey CD3 Tom Genung sareng Dok Moore
2018 John F. Kennedy Zachary Mora James
2018 Franklin Delano Roosevelt Sénator Bob Kerrey
2018 Daptar jalma anu kawéntar Sénator Tony Vargas
2018 Carrie Howard Sunshine Brian Mikkelsen
2018 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Lauren Williams
2018 Morrison Exon Delmer Adam
2018 Korsi Nagara Dapur Mama Ageung

2017

Taun Pangajén Jawara
2017 Bob Kerrey CD1 Mike Pittz
2017 Bob Kerrey CD2  Rachel Huggins
2017 Bob Kerrey CD3  Terry Wegner
2017 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora  Meg Mandy
2017 Carrie Howard Sunshine Sukarelawan Patsy Koch-Johns – Inonge Kasaji, Kaylie Schnittker-Hogan, Cooper Christiancy, Brodey Weber, Michael Maly sareng Maluba Mudundulu
2017 John F. Kennedy  Mina Sadikin
2017 Franklin Delano Roosevelt  Frank LaMere
2017 Daptar jalma anu kawéntar Sénator Rick Kolowski
2017 Morrison-Exon  John Quirk
2017 Korsi Nagara  Janet Stewart sareng Stephanie Matejka

2016

Taun Pangajén Jawara
2016 Bob Kerrey CD1 Tom Havelka
2016 Bob Kerrey CD2 Susan Tafini
2016 Bob Kerrey CD3 Pucuk Pettigrew
2016 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Paige Hutchinson
2016 John F. Kennedy Jose Jiménez
2016 Franklin Delano Roosevelt Dennis Crawford
2016 Daptar jalma anu kawéntar Sénator Paul Hartnett
2016 Morrison-Exon Sharlette Schwenninger
2016 Carrie Howard Sunshine Kathy Moore-Jensen
2016 Korsi Nagara Charlene Ligon

2015

Taun Pangajén Jawara
2015 Bob Kerrey CD1 Ellen Moore
2015 Bob Kerrey CD2 Romona Lisa Fricke
2015 Bob Kerrey CD3 Ismael Valadez
2015 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Meg Mikolajczyk
2015 John F. Kennedy Marque Salju
2015 Franklin Delano Roosevelt Tom Tilden
2015 Daptar jalma anu kawéntar Dave Newell
2015 Morrison-Exon John Yoakum
2015 Carrie Howard Sunshine Dave Domina
2015 Korsi Nagara Andy Holland

2014

Taun Pangajén Jawara
2014 Bob Kerrey CD1 Marta maling
2014 Bob Kerrey CD2 Jalur Bryon
2014 Bob Kerrey CD3 Shaun Baker
2014 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Jeremy Nordquist
2014 John F. Kennedy Lacey Merica
2014 Franklin Delano Roosevelt Jim "Dok" Moore
2014 Daptar jalma anu kawéntar Sénator Bob Kerrey
2014 Morrison-Exon Charlene Ligon
2014 Carrie Howard Sunshine Amanda McGill
2014 Korsi Nagara Propinsi Deena

2013

Taun Pangajén Jawara
2013 Bob Kerrey CD1 Jon Rehm
2013 Bob Kerrey CD2 Susan Tafini
2013 Bob Kerrey CD3 Terry Sigler
2013 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Bob Holmstedt
2013 John F. Kennedy Rebekah Caruthers
2013 Franklin Delano Roosevelt Peg O'Dea Lippert
2013 Daptar jalma anu kawéntar
2013 Morrison-Exon Jeff Leanna
2013 Carrie Howard Sunshine Joey Adler
2013 Korsi Nagara Ken Massa

2012

Taun Pangajén Jawara
2012 Bob Kerrey CD1 Mary Herres
2012 Bob Kerrey CD2 Shelisa Minnifield
2012 Bob Kerrey CD3 Propinsi Deena
2012 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora
2012 John F. Kennedy Bri McLarty
2012 Franklin Delano Roosevelt Lanny Munson
2012 Daptar jalma anu kawéntar Benjamin Nelson
2012 Morrison-Exon Pucuk Pettigrew
2012 Carrie Howard Sunshine Chuck Hassebrook
2012 Korsi Nagara

2011

Taun Pangajén Jawara
2011 Bob Kerrey CD1 Bennie Shobe
2011 Bob Kerrey CD2 Joe Higgins
2011 Bob Kerrey CD3 Judy Vohland
2011 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Jim Rogers & Missy Wigley
2011 John F. Kennedy Karlee Coleman
2011 Franklin Delano Roosevelt Joan Killingsworth
2011 Daptar jalma anu kawéntar Don Eret
2011 Morrison-Exon Bill Forsee & Christa Yoakum
2011 Carrie Howard Sunshine Jane Raybould
2011 Korsi Nagara Walikota Jim Suttle

2010

Taun Pangajén Jawara
2010 Bob Kerrey CD1 Becki Gaston
2010 Bob Kerrey CD2 Charlene Ligon
2010 Bob Kerrey CD3 Frank Johannsen
2010 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Danielle Conrad
2010 John F. Kennedy Crystal Rhoades
2010 Franklin Delano Roosevelt Ted Kessler
2010 Daptar jalma anu kawéntar James Quigley
2010 Morrison-Exon Tom Brown
2010 Carrie Howard Sunshine Jan Osten
2010 Korsi Nagara John Yoakum

2009

Taun Pangajén Jawara
2009 Bob Kerrey CD1 John Yoakum
2009 Bob Kerrey CD2 Sandi Skorniak
2009 Bob Kerrey CD3 Pucuk Pettigrew
2009 Franklin Delano Roosevelt Tandaan Fields
2009 Daptar jalma anu kawéntar Mike Fahey
2009 John F. Kennedy Jessica Rathbun
2009 Layanan Kathleen Fahey Kyle Michaelis
2009 Morrison-Exon Getih Carol
2009 Jasa Khusus pikeun Nagara John Berge
2009 Award Kursi Nagara Chris Jerram

2008

Taun Pangajén Jawara
Taun Pangajén Jawara
2008 Bob Kerrey CD1 Vic Covalt
2008 Bob Kerrey CD2 Peg O'Dea Lippert
2008 Bob Kerrey CD3 Carolee Koehn
2008 Franklin Delano Roosevelt Donna Noll
2008 Daptar jalma anu kawéntar Don Preister
2008 John F. Kennedy Heath Mello
2008 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Vince Powers
2008 Morrison-Exon Marion Bahensky

2007

2007 Bob Kerrey CD1 Rick Carter
2007 Bob Kerrey CD2 Phyllis Ebey
2007 Bob Kerrey CD3 Mike Zgud
2007 Franklin Delano Roosevelt Selma Mesner
2007 Daptar jalma anu kawéntar Colleen Seng
2007 John F. Kennedy Jeremy Nordquist
2007 Démokrat Jasa Kathleen Fahey Ngora Bill Avery
2007 Morrison-Exon Duane Jones