Extremists Extremists sareng seueur deui — #NebDems News

Kalakuan para ekstremis MAGA katuhu-katuhu anu katingalina naraka pikeun ngawasa Partéi Republik henteu matak ngaganggu.

Sareng upami anjeun hoyong barometer dimana Partéi Republik nasional dipingpin, tingali naon anu lumangsung di nagara bagian sareng kabupaten, statehouses sareng kantor gubernur.

Di dieu di Nebraska, tangtosna, pendukung Trump nembé ngambil alih konvénsi nagara sareng ngaleungitkeun Gubernur Pete Ricketts salaku pamimpin pésta. Dina ahir poé, partéy geus leungit pupuhu, diréktur eksekutif, dua ti tilu korsi distrik, panitia nasional, tilu asisten korsi partéy nagara, sekretaris, bendahara jeung pengacara, antara séjén, sakumaha dilaporkeun ku Nebraska Examiner.

Tapi anu disebut kudéta anu dipimpin MAGA di Kearney hampang dibandingkeun sareng anu kajantenan di Idaho dina konvénsi Republik nagara, anu ngagaduhan perhatian dewan redaksi. Nagarawan Idaho:

Unsur paling ekstrim Partéy Republik pinuh di kontrol.

Korsi anyar - Rep Dorothy Moon kaluar, anu leungit tawaran nya pikeun sekretaris nagara dina Méi - raket dihijikeun ka John Birch Society, nu ieu famously ditajong kaluar tina gerakan konservatif dina 1950s, nalika eta negeskeun yén urut jenderal jeung Présidén Dwight Eisenhower éta hiji komunis.

Sareng ieu sanés hubungan tangensial: salaki Moon, Darr, aya dina dewan nasional John Birch Society. Moon ngawangun sadayana kampanyena pikeun sekretaris nagara dina téori konspirasi gaya Bircher - Big Lie Donald Trump - ku kituna anjeun tiasa ngarepkeun yén anjeunna bakal janten ekspositor umum bohong éta pikeun sababaraha taun ka hareup. Éta paranoia Bircherite ogé ditampilkeun kalayan usaha anu terus-terusan pikeun ngagampangkeun ngabatalkeun pamilih dina primér Republik.

Éta sanés anu awon. … Barina ogé, platform pihak urang ayeuna nahan yén anjeun teu kudu diidinan milih dina lomba Sénat AS.

GOP anyar parantos nunjukkeun yén éta ogé badé kejam. "Bedil kami dimuat," Moon ceurik dina pidato kameunangan korsi nagara.

Ngajadikeun anjeun heran naon salajengna pikeun Nebraska Republicans.

***

Nempel sareng topik ekstremisme, Washington Post nyebarkeun tulisan minggu ieu judulna "Klaim yén budak 'pengantin lalaki' séks ngaguncangkeun politik Nebraska sataun sateuacan éta nyapu bangsa anu ngawincik usaha ngalawan standar atikan séks nagara anyar anu diusulkeun pikeun ngajar ngeunaan masalah sapertos orientasi seksual, identitas gender sareng idin.

Hasilna nyaéta sabak calon ekstremis ngajalankeun pikeun lokal jeung Déwan Atikan Propinsi.

Éta sababna penting pisan pikeun milih 8 Nopémber pikeun calon Démokratik anu kuat Danielle Helzer di kaayaan Déwan Atikan District 6 jeung Deborah Neary di Kacamatan 8.

Helzer dicutat dina tulisan ngeunaan disasar ku musuh pulitik ekstrim pikeun ngadukung standar ed séks nagara anyar. Hiji pos Facbook, contona, nyarios "Helzer hoyong ngasuh budak anjeun pikeun pedofil & tukang dagang."

"Kuring henteu nganggap éta sacara pribadi sabab kuring terang éta henteu leres, tapi kuring henteu nganggap enteng," saur Helzer.

***

Anjeun ayeuna bisa menta sora ku mail pikeun 8 Nopember pamilihan! Eusian formulir ieu sarta kami bakal nulungan anjeun meunang kartu keur mere sora.

***

Sareng nyarios dina pamilihan umum, tingali sadaya calon Démokratik anu hébat!

KLIK DI DIEU.

***

Ngahiji sareng Kami 6 Agustus di Lincoln, Omaha, Grand Island sareng Hastings pikeun Partéi Drive-Thru Yard Sign kami!

Kéngingkeun tanda halaman pikeun calon sareng inpormasi ngeunaan voting ku mail sareng ngadaptar pikeun milih.

Daptar didieu:

Lincoln

Omaha

Grand Island

Hastings

***

Nebraska Democratic Party komitmen pikeun ngagambarkeun sareng ngaladénan kapentingan kapentingan komunitas désa urang di panjuru nagara. Rural Outreach hartosna ngabantosan Nebraskan anu cicing di komunitas désa ku ngalibetkeun sareng ngadukung masarakat ngalangkungan partai nagara sareng kabupatén urang. Bagéan tina misi kami nyaéta nyayogikeun inpormasi sareng pakakas anu diperyogikeun pikeun ngajaga kota sareng désa urang berkembang, lestari, mandiri, sareng sregep.

MACA DEUI.

***

NDP parantos ngaluncurkeun halaman wéb "Flip that Bacon" pikeun nargétkeun korsi kongres Distrik 2nd Rep. Don Bacon taun ieu.

Komite Kampanye Kongrés Démokratik ngagaduhan CD2 salaku salah sahiji 22 daérah DPR anu kalapa anu kabuka atanapi dicekel ku Republik.

Pencét di dieu pikeun buka situs Flip Bacon éta.

Di handapeun halaman utama aya slaider timeline anu ngadaptarkeun gaffes Bacon sareng sora sareng jabatan anu pikareueuseun nalika anjeunna jabatan.

Ogé, klik di dieu pikeun ngundeur tur babagi Flip yén Bacon grafik dina média sosial!

 


***

Upami anjeun hoyong ngiringan kajadian NDP sareng kéngingkeun blog mingguan kami ogé Klip Warta sareng Poin Ngobrol sapopoé, kirimkeun email ka kevin@nebraskademocrats.org

***

Pameran kabupaten, usum festival sareng parade, sareng NDP parantos ngaluncurkeun proyék Kantor Seluler anu dirancang pikeun ngabantosan pihak urang pikeun komunikasi sareng ngalayanan komunitas urang di sakuliah nagara.

Kantor Mobile bakal ngijinkeun kami pikeun nyayogikeun pihak-pihak lokal urang ku kit anu komprehensif sareng propésional anu tiasa dianggo pikeun pameran, parada, drive pendaptaran pamilih sareng seueur deui.

Aranjeunna sayogi pikeun parpol kabupaten, kaukus afiliasi sareng déwan kawijakan sareng operasional Démokratik sanésna.

Unggal Kantor Seluler ngandung tenda kanopi kanggo panggunaan luar ruangan, spanduk parade, méja, kumpulan pustaka anu komprehensif, rupa-rupa barang-barang dasar panutup, alat pertolongan pertama sareng komponén tampilan opsional nalika dipénta.

Eusian formulir pamundut Kantor Mobile NDP!

 

Tingali halaman Rural Outreach kami.

***

Kampanye Koordinasi NDP nyewa Panitia pikeun damel di daérah Distrik Kongrés Kadua (Douglas, Saunders, bagian tina Sarpy).

Punten kirimkeun resume sareng surat panutup anjeun ka info@nebraskademocrats.org.

MACA DEUI.

***

Gabung Sénator Getih dina 30. Agustus pikeun latihan NPD hébat sejen! Subject: Ukur Naon Urang Harta; Kumaha urang tiasa nganggo métrik sareng data anu tangtu pikeun ngahontal pamilih sareng biaya kampanye anggaran.

Daptar di dieu.

***

Bantosan ngawangun NDP sareng janten Donor Bulanan pikeun ngabantosan kami ngabantosan Dems meunang di 2022 sareng salajengna! Urang butuh pitulung anjeun!

***

Gabung kami dina panggero Wilujeng sumping-ka-Pésta!! Urang nutupan topik sapertos pendaptaran pamilih sareng rédistricting.

Telepon salajengna nyaéta 2 Agustus. Daptar didieu.

Upami anjeun ngagaduhan saran pikeun topik anu kedah dibahas, punten email gina@nebraskademocrats.org.

***

Daptar didieu pikeun Pelatihan Kaptén Blok NDP!

Program Kaptén Blok mangrupikeun program pangatur lingkungan urang.

***

Meunangkeun swag NDP anjeun dina NDP / kaos 101 toko! Aya seueur desain anu tiasa dipilih.

***

Kami ngantunkeun anjeun minggu ieu ku Rendering ku Bill Bramhall.

–Ku Kevin O'Hanlon / Diréktur Komunikasi NDP

CATETAN: Upami anjeun hoyong nampi #NebDems News ngalangkungan email, wartoskeun ka kami ku ngirim catetan ka: info@nebraskademocrats.org

###

Tingali acara NDP di dieu.

Tanggal penting

29-31 Juli: Lancaster County Dems di Lancaster County Super Fair

28 Juli: Saunders County Fair (Wahoo) parade sareng Tony Vargas pikeun Kongrés

28 Juli: March kalawan Carol Getih pikeun Gubernur pa Saunders County Fair parade

30 Juli: Leumpang sareng Patty Pansing Brooks pikeun Kongrés dina Parade Hickman Hay Days

30 Juli: March kalawan Getih pikeun Gubernur di Otoe County Fair Parade

30 Juli: Leumpang Sareng Angie Lauritsen pikeun Legislatif di Gretna Days

30 Juli: DCDP Lit Drop pikeun calon state-wide

30 Juli: Benson Days Unity Parade sareng Tim Tony

30 Juli: Leumpang sareng Sambel sareng George Dungan pikeun Legislatif

30 Juli: Benson Days Unity Parade kalawan Getih pikeun Gubernur

2 Agustus: CD2 Volunteer Pamimpin Pelatihan Workshop Series

2 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

2 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

4-7 Agustus: York County Demokrat di York County Fair

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Grand Island

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Lincoln

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Omaha

6 Agustus: NDP Yard Sign Drive-Thru di Hastings

6 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur di Czech Festival Parade

9 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

9 Agustus: Calon CD2 Tepang sareng Salam

9 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

11 Agustus: NDP Blok Kaptén Pelatihan

12 Agustus: Helen Booslais mereun Awewe Luncheon

12 Agustus: Sarpy County Demokrat Warisan Dinner

14 Agustus: Getih Pikeun Perayaan Kick-Off Pemilihan Gubernur Jenderal sareng Penggalangan Dana

16 Agustus: Mingguan Salasa Phone Bank

20 Agustus: March kalawan Getih pikeun Gubernur Dina Panah ka Aerospace Parade

23 Agustus: Wilujeng sumping di panggero Partéi

30 Agustus: Pelatihan Kampanye NDP sareng Sen Carol Getih

14 Okt: Acara Morrison Exon

22 Séptémber: NDP Blok Kaptén Pelatihan

8 Nopémber: Pamilihan Umum

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin