Harrold NDP ngabales kagagalan Sénat pikeun lulus PACT Act pikeun ngabantosan para veteran

CATETAN: Panulis, Jim Harrold, ketua Déwan Veteran sareng Keluarga Militer NDP, nyerat ngeunaan kagagalan Sénat AS dina 27 Juli pikeun ngamajukeun UU PACT.

 


Sapertos seueur anjeun sareng kulawarga anjeun, kuring ngalayanan sareng kulawarga kuring ngaladénan sareng kuring. Sapertos anjeun, kuring gaduh réréncangan anu tos maot dina jasa pikeun bangsa ieu.
Loba di antarana maot bulan atawa taun sanggeus ninggalkeun zona tempur aranjeunna dilayanan di alatan scars fisik jeung emosional. Seueur anu masih aya sareng urang, sababaraha anu masih ngalaman tatu fisik sareng émosional. Sora di Sénat Amérika Serikat ngahina ka éta réréncangan, sadulur sareng dulur-dulur urang anu parantos dilayanan kalayan hormat.

Sénat gagal pikeun ngamajukeun PACT Act, anu bakal nyayogikeun kasehatan tambahan pikeun sahenteuna tilu juta para veteran anu kakeunaan racun sapertos Agen Oranye sareng liang bakar anu rutin dianggo di Irak sareng Afghanistan.

Memang bener yén sora di Sénat éta sora prosedural, sakumaha ieu sora pikeun ngeureunkeun filibuster on tagihanana. Éta ogé leres yen 55 sénator, kaasup sakeupeul Republicans, milih pikeun ngeureunkeun filibuster pikeun ngidinan voting on tagihanana sorangan.Najan kitu, alesan utama tagihanana ieu filibustered di tempat munggaran éta Sénator Pat Toomey (R-PA) panginten tagihanana mahal teuing. Ayeuna, éta kamungkinan yén tagihanana antukna bakal meunang ka lantai Sénat pikeun sora a, tapi masih aya kacangcayaan tagihanana bakal kasampak sami.

Kami caket pisan pikeun kéngingkeun kaadilan pikeun jutaan para veteran. Sénat parantos ngaluluskeun versi tagihanana anu ditolak ku DPR. Saatos DPR tungtungna disatujuan versi na dikirim deui ka Sénat, urang ayeuna kuciwa ningali yén filibuster geus dieureunkeun dina lagu na. Kanyataanana nyaeta euweuh urusan naon Sen Toomey nyebutkeun, tagihanana anjeunna jeung sasama Republicans na geus stalked nyaeta dasarna bil sarua nu lulus Sénat sababaraha bulan kapengker.

Kami kuciwa sapanjang kalawan lolobana anjeun nu ieu tempat kami.

Duanana Sen Deb Fischer sareng Sen Ben Sasse milih sareng Sen Toomey pikeun ngajaga filibuster na di tempat.

Nanging, ieu mangrupikeun kutipan ti Sen. Jon Tester tina Montana anu pas pisan dina waktos ayeuna: "Upami anjeun gaduh keberanian pikeun ngirim batur ka perang, maka anjeun langkung hadé gaduh nyali pikeun ngurus aranjeunna nalika aranjeunna dugi ka bumi."

Sen Chris Murphy, ogé kungsi sababaraha kecap pikeun kolega Sénat na di lantai Sénat. Anjeun tiasa ningali komentarna di dieu.

Panginten anjeun ogé sadar yén Angkatan Darat sareng jasa anu sanés ngalaman kasusah dina nyumponan tujuan rekrutmen. Gagalna pamimpin urang pikeun ngurus para veteran moal ngabantosan.

Kuring geus nelepon jeung e-mail ka kantor Sen Fischer jeung Sen Sasse pikeun nganyatakeun disappointment kuring. Kuring miharep anjeun bakal ngalakukeun hal nu sarua. Kuring ogé bakal naroskeun anjeun pikeun ngahontal jaringan Veteran sareng Kulawarga anjeun sorangan, sareng Babaturan Veteran, sareng naroskeun aranjeunna sami. Telepon sénator anjeun.

Inpo kontak pikeun Séna Fischer: 202-224-6551.Jumlah séjén aya di dirina halaman wéb.

Inpo kontak pikeun Sen. Sasse: 202-224-4224. Jumlah séjén aya di na halaman wéb.


Urang geus leungit loba teuing jalma alus anu salamet perang di Vietnam, di Irak, di Apganistan, jeung di loba tempat séjén, ngan balik ka imah jeung sangsara efek jangka panjang agén kimiawi dipaké dina bioskop konflik. Sabaraha deui urang kudu leungit?

Jim Harrold

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin