UU Investasi Prasarana sareng Pakasaban Proyék bakal Nganteurkeun pikeun Nebraska

Présidén Biden sareng Wakil Présidén Harris ngadukung séksi Sénat ngeunaan Investasi Prasarana sareng Jobs Jobs, mangrupikeun investasi jangka panjang pangageungna dina infrastruktur sareng daya saing urang dina ampir saabad.

Kabutuhan tindakan di Nebraska jelas sareng nembé dileupaskeun data tingkat nagara nunjukkeun yén Panerapan Infrastruktur sareng Undang-Undang Padamelan bakal dikirimkeun ka Nebraska.

Salami mangtaun-taun, infrastruktur di Nebraska kakurangan tina sistemik kakurangan investasi. UU Investasi Prasarana sareng Padamelan anu bersejarah bakal ngajantenkeun kahirupan langkung saé pikeun ratusan rébu warga Nebraska, nyiptakeun generasi padamelan padamelan anu saé sareng pertumbuhan ékonomi, sareng posisi Amérika Serikat kéngingkeun abad ka-21. Khususna, anu
Panerapan Infrastruktur sareng Undang-Undang Padamelan bakal:

• Ngalereskeun sareng ngawangun jalan sareng jembatan urang kalayan fokus kana mitigasi perubahan iklim, ketahanan, kaadilan, sareng kaamanan pikeun sadaya pangguna, kalebet pengendara sepeda sareng pejalan kaki.

Di Nebraska aya 1.302 sasak sareng langkung ti 1,125 mil jalan raya dina kaayaan goréng.

Ti saprak 2011, waktos perjalanan parantos ningkat ku 6.6% di Nebraska, sareng rata-rata, unggal supir mayar $461 per taun dina biaya kusabab nyetir di jalan anu peryogi diropea. UU Investasi Infrastruktur sareng Pakasaban mangrupikeun investasi jambatan khusus anu paling ageung saprak pangwangunan sistem jalan raya antar nagara.

Dumasar kana pembiayaan rumus nyalira, Nebraska bakal ngarepkeun nampi $2 milyar kanggo program aparat bantuan-féderal sareng $225 juta pikeun ngagantian sasak sareng ngalereskeun handapeun Infrastruktur Investment and Jobs Act langkung ti lima taun1. Nebraska ogé tiasa bersaing pikeun Program Investasi Sasak $12.5 milyar pikeun sasak anu sacara ékonomis sareng
ampir $16 milyar dana nasional dina tagihan anu didaptarkeun pikeun proyék-proyék utama anu bakal nganteurkeun manpaat ékonomi anu ageung pikeun komunitas.

• Ningkatkeun pilihan transportasi anu séhat sareng sustainable pikeun jutaan urang Amerika.

Nebraskan anu ngangkut angkutan umum nyéépkeun langkung 82,5 persén waktosna di perjalanan sareng rumah tangga anu sanés Bodas nyaéta 4,7 kali langkung gampang mudik ngalangkungan transportasi umum. Salapan belas persén kendaraan transit di nagara éta hirupna kapengker.

Dumasar kana waragad rumus nyalira, Nebraska bakal ngarepkeun nampi $192 juta salami lima taun dina Infrastruktur Investment and Jobs Act pikeun ningkatkeun pilihan transportasi umum di nagara bagian 2.

• Ngawangun jaringan pangisi daya EV kanggo mempermudah perjalanan jarak jauh sareng nyayogikeun pilihan ngecas merenah.

Pangsa pasar AS tina penjualan kendaraan listrik plug-in (EV) ngan ukur sapertilu ukuran pasar EV Cina. Présidén yakin yén kedah
robih.

RUU invests $7.5 milyar pikeun ngawangun jaringan nasional EV anu munggaran
carjer di Amérika Serikat sareng mangrupikeun unsur kritis di Biden-Harris
Rencana administrasi pikeun ngagancangkeun panerapan EVs pikeun ngungkulan krisis iklim sareng ngadukung padamelan pabrikan domestik. Dina UU Investasi Infrastruktur sareng Padamelan, Nebraska bakal ngarepkeun nampi $30 juta salami lima taun kanggo ngadukung ékspansi jaringan pengisian EV di nagara bagian3.

Nebraska ogé bakal gaduh kasempetan pikeun ngalamar $2.5 milyar dina dana hibah khusus pikeun EV ngecas tagihanana.

• Bantosan nyambungkeun unggal urang Amérika kana internét gancang-gancang anu dipercaya. Internét broadband nyaéta perlu pikeun urang Amerika pikeun ngalakukeun padamelanna, pikeun ilubiung sami dina diajar sakola, kaséhatan
paduli, sareng tetep nyambung.

Acan 13 persén rumah tangga Nebraska henteu ngagaduhan internét
langganan, sareng 2 persén urang Nebraskan hirup di daérah anu, dina tolok ukur FCC, teu aya infrastruktur broadband. Dina UU Investasi Infrastruktur sareng Padamelan, Nebraska bakal nampi alokasi minimum $100 juta pikeun ngabantosan panyalindungan broadband di sakumna nagara, kalebet nyayogikeun aksés sahenteuna 33.650 urang Nebraskan anu ayeuna henteu ngagaduhan éta.

Sareng, dina Undang-Undang Investasi sareng Pekerjaan Infrastruktur, 449,000 atanapi 24 persén jalma di Nebraska bakal kéngingkeun Keuntungan Konéktipitas Affordability, anu bakal ngabantosan kulawarga-kulawarga berpenghasilan rendah aksés internét.

Salami sababaraha dinten sareng minggu ka payun, kami bakal ngarepkeun nampi data tambihan ngeunaan pangaruh UU Investasi Prasarana sareng Pakasaban di Nebraska.

Siga tulisan ieu?

Bagikeun dina facebook
Bagikeun dina twitter
Bagikeun dina linkedin