2022 Calon Démokratik

CATETAN: Panungtun pamilih kabupaten-demi-kabupaten bakal sayogi langkung caket kana pamilihan.
 

Pamilihan 2022: Dasar 10 Méi; Umum 8 Nov

Urang ajak pamilih nanya maranéhna kantor pamilihan county pikeun Aplikasi Vote-by-Mail supados anjeun tiasa milih kalayan aman ti bumi.

 
Pariksa éta Puseur Undian pikeun seueur waleran kana seueur patarosan anu sering ditaroskeun kalebet inpormasi pikeun pamilih Bebas sareng Nebraskan anu baheula.
 
 
 

Législatif

Benzoni

Rachel Bensoni

Kacamatan 18

JMR headshot 2

Jane Raybould

Kacamatan 28

angie1

Angie Lauritsen

Kacamatan 36

Bowers Headshot 2

James Michael Bowers

Kacamatan 46

Déwan Kota sareng Déwan County

James Cavanaugh Photo

Jim Cavanaugh

Déwan County Douglas

flowerday

Sean Flowerday

Déwan County Lancaster

rick vest

Rick Vest

Déwan County Lancaster

Balapan Lokal lianna

Kami bakal nambihan calon nalika aranjeunna ngalebetkeun.

Thomas Burns, Walikota Bellevue
Dave Pantos, Douglas County Pangacara
Greg Gonzalez, Sheriff Douglas County
Wayne Hudson, Sheriff Douglas County
Adam Morfeld, Lancaster County Jaksa
Matt Hansen, Juru tulis Lancaster County
Jay "Johnny" Pitts JR., Lancaster County Sheriff
Rachel Garver, Bendahara Lancaster County
Susan Seacrest, Badan Sumber Daya Alam Selatan Lempeng Bawah, Kacamatan 10
Ron nangkeup, Metro Komunitas College Déwan Gubernur
Lisa Schoenberger, Déwan Sakola Millard
Craig Moody, Omaha Public Power District, Kacamatan 5
Kim Young, Sarpy County Bendahara